Follow me:

Throwback Thursday: Humble Brush hammasharjat

 

Humble Brush hammasharjat

 

Mulla on ollut jo vähän aikaa etsinnässä hammasharja, joka ei rasita luontoa yhtä paljon kuin muoviharjat, ja joka kaiken lisäksi näyttäisi hyvältä kylpyhuoneessa. En jaksa pistää hammasharjoja piiloon joka pesun jälkeen, joten en halua enää mitään sinisiä tai punaisia muovihirvityksiä kylppäriini.

Humble Brush on kaikin puolin täydellinen hammasharja! Olin nähnyt näitä aiemmin vain verkkokaupoissa, mutta kun bongasin ne Prismassa kauppareissulla, ostin meille saman tien uudet harjat. Prismasta löytyi vain mustia ja valkoisia, mikä ei toki mua haitannut, kun juuri ne värit halusinkin, mutta esim. Ekolo, Zico’s ja Jolie myyvät muitakin värejä. Saatavilla on muuten myös lasten harjoja söpöissä väreissä!

 

 

Vaikka jo pelkästään Humble Brushin yksinkertaisen kaunis ulkonäkö on ainakin mun mielestä riittävän suuri syy hankkia sellainen, erityisen hienon tästä tuotteesta tekee sen ekologisuus. Jokainen harja on pakkaustaan myöten 100 % kierrätettävä. Jopa bambuvarsi on pandaystävällinen, mistä erityisesti mies oli kovin iloinen (häntä huoletti, jäävätkö pandat nyt ilman ruokaa).

Ja jos en vieläkään saanut sua houkuteltua ekologisten hammasharjojen maailmaan, tiedoksesi että jokaista myytyä harjaa vastaan Humble Brush lahjoittaa yhden harjan hammashoitoa tarvitsevalle. Teet siis tuplasti hyvää ostamalla tämän hammasharjan! Hintaa näillä on 4-5 euroa ja ne kestävät käyttöä yhtä hyvin kuin tavallisetkin harjat. Muistathan kuitenkin vaihtaa hammasharjasi muutaman kuukauden välein.

Löytyykö sun sydämestä paikka kauniille ja pandaystävällisille Humble Brush -hammasharjoille?

 

 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

 

*Jos tykkäät sisällöstä, jaa ihmeessä se myös kavereidesi nähtäväksi alla olevilla jako-napeilla*

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

4 Kommenttia

 • Vastaa Sofia

  Pitääpä varmaan ostaa tämmöinen sitten kun tuosta omasta muovihammasharjasta aika jättää 🙂 kuulostaa hyvältä ja toi hammasharjan ulkonäkökin on niin kiva!

  maaliskuu 8, 2019 at 09:04
  • Vastaa Johanna

   Nää on tosi kivan näköisiä ja muutenkin ihania 😍 Ostin just itselleni uuden tämmöisen edellisen tilalle, joten suosittelen ehdottomasti!

   maaliskuu 9, 2019 at 22:20
 • Vastaa Elli

  Voi vitja, en mä oo kuullutkaan tämmöisistä aiemmin! Pakko saada 😍

  maaliskuu 12, 2019 at 08:01
  • Vastaa Johanna

   Joo, nää on mahtavia! 🙂

   maaliskuu 12, 2019 at 09:03

  Jätä kommentti