Follow me:

Throwback Thursday: Bullet journalin neljä eri tyyliä

 

Muistatko, kun pari vuotta takaperin mä olin aivan hullaantunut bullet journaliin eli bujoon? Teitä muitakin bujosta kiinnostuneita löytyi silloin aika paljon, mutta mikä on tilanne tänä päivänä? Vieläkö sä bujoilet? Katsotaanpa, mitä mun bullet journalista löytyi kaksi vuotta sitten. Jos kuvat meinaavat näyttää liian sekavilta tässä koossa, klikkaamalla saat avattua ne isompana. (Alkuperäinen postaus julkaistu 7.2.2017)

 

 

Viimekertaisen bujo-postauksen perusteella bullet journalin pitäminen kiinnostaa tällä hetkellä monia. Nyt esittelen vähän, miten mun bullet journal on lähtenyt käyntiin ensimmäisten aukeamien jälkeen. Lähdin liikkeelle kokeilemalla muutamia erilaisia tyylejä. Ensin aloitin hyvin yksinkertaisesta ja siitä sitten siirryin kokeilemaan vähän näyttävämpiäkin juttuja. Haluan pitää päivyrin selkeänä ja käyttää hallitusti värejä erottamaan tiettyjä juttuja.

 

Throwback Thursday bullet journal

 

Päivyrin sisältö vaihtelee tietysti sen mukaan, mitä elämässä milloinkin tulee vastaan. Olen kirjannut ylös tärkeimpiä menoja, blogiin liittyviä juttuja ja muita muistettavia juttuja. Välillä lisäilen muita lausahduksia, kuvia tms. inspiraatioksi. Jokainen päivä näyttää jollain tavalla erilaiselta. Kaksi tärkeintä asiaa, jotka aloin nopeasti lisäämään jokaiseen päivään, ovat vedenjuonti-laskuri ja sää. Vaikka molempiin hyödynnän myös puhelinaplikaatioita, on jotenkin todellisempaa kun kirjaa asiat käsin ylös. Näin sää tulee aina tarkistettua edellisenä iltana, ja pidän huolen siitä että vettä tulee juotua päivittäin 2-3 litraa.

 

Bullet journal

 

Mikä näistä tyyleistä puhuttelee sua eniten? Oma suosikkini on viimeisen aukeaman molemmat tyylit. Eiköhän tässäkin ”harrastuksessa” mene niin, että se oma tyyli löytyy kokeilemalla. Pinterestistä löytyy ihan mielettömästi inspiraatiota bullet journalin toteutukseen, sieltä olen omatkin ideani saanut. Mistä sä ammennat inspiraatiota bullet journalin tekoon?

Melkein tekisi mieli aloittaa bujoilu uudelleen. Se on päässyt viime vuoden aikana unohtumaan kokonaan…

 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

4 Kommenttia

 • Vastaa Minna M

  Minä aloitin hitaana hämäläisenä bullet journalin vasta vuoden 2019 alussa. Ideat löytyvät juurikin pinterestistä.

  tammikuu 24, 2019 at 21:44
  • Vastaa Johanna

   No mutta hei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 😀 Mäkin aloitin bullet journalin käytön uudelleen tänään. Kivoja bujoilu-hetkiä sulle 🙂

   tammikuu 25, 2019 at 23:42
 • Vastaa Anniina

  Mä aloitin bujoilun vasta viime syksynä mutta olen kyllä hurahtanut siihen aivan täysin! Mulla on sama homma, että haluan pitää bujon mahdollisimman selkeänä, joten mun bujo näyttää melko minimalistiselta 😀 Tuo viimeisen aukeaman viikonloppu -tyyli inspiroi tällä hetkellä eniten. 🙂

  tammikuu 26, 2019 at 21:59
  • Vastaa Johanna

   Hauska kuulla, että teitä bujoiluun hurahtaneita löytyy edelleen! 🙂 Näiden kanssa yksi parhaista jutuista on se, että jokainen voi tehdä bullet journalistaan just sen näköisen kuin tahtoo. Minimalismi kiehtoo muakin paljon nyt kun aloitin bujon uudelleen, taidan tehdä siitäkin postausta kunhan pääsen kunnolla alkuun taas!

   tammikuu 26, 2019 at 23:07

  Jätä kommentti