Follow me:

Täydellinen mekko 0, täydelliset kengät 2

 

Iltaa! Meikkipostauksia Cocopandalta saapuneista ihanuuksista saatte odotella vielä hetkisen. Mulla ei nimittäin ole tällä hetkellä sitä kameraa, jolla meikkikuvat ovat edes sinne päin toteutettavissa, mutta peukut pystyyn ja sormet ristiin, että saan sen viikonlopuksi lainaan. Eilen ja tänään oon pyörinyt alennusmyynneissä niin Hyvinkäällä kuin Lahdessakin, etsien täydellistä mekkoa ystäväni häihin. Kuinka ollakaan, en ole onnistunut löytämään sellaista. Kaikkea muuta kivaa kylläkin…

 

 

 

H&M pisti taas parastaan ja nämä kengät löytyivät hyllyltä pölyttymästä hintaan 5 e ja 7 e. Ainakin mulla on nyt täydelliset hääkengät (viitaten ylempiin, alemmat saattaisivat olla jo vähän turhan raffit)! Mulla tosin olisi ollut jo yhdet, jotka satuin juuri tänään löytämään kätköistäni.. No, aina on hyvä olla valinnanvaraa. Yllätyin sitä paitsi sataprosenttisesti siitä, miten mukavat nämä ovat jalassa. Katsotaan oonko samaa mieltä vielä suuren päivän jälkeen.

Nappasin mukaani myös nämä aurinkolasit, joita oon kuolannut pitkin kesää. En tiedä miksi, mutta jostain syystä blehojen alkuperäinen kahdeksan euron hinta kirpaisi liikaa, enkä koskaan tullut vieneeksi niitä kotiin asti. Ehkä mulla oli juuri yhdet aurinkolasit liikaa jo valmiiksi kotona. Onhan se 20 paria aurinkolaseja tietysti ihan riittävästi siihen nähden, kuinka paljon aurinko ehtii näyttäytyä Suomen kesässä. Okei, liioittelin vähän. On niitä vähemmän kuin 20 paria. Toivottavasti.

 

 

No, joka tapauksessa, nyt kun näiden hintalapussa komeili isolla punaisella tarralapulla 3 e, enhän voinut enää muuta kuin napata ne vahvistukseksi aurinkolasikokoelmaani. Ainahan se ensi kesä tulee piiiitkän talven jälkeen… Onneksi onnistuin hillitsemään itseni (no oikeastaan tilin saldo teki sen puolestani), ja aleostokseni jäivät tällä kertaa tähän. Tuleeko teillä käytyä paljon alennusmyynneissä, vai ostetaanko tavarat silloin kun niille on tarve?  

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti