Follow me:

[Tähän jotain uusi vuosi, uusi minä -höpinää]

 

Oikein hyviä vuoden 2018 ekoja päiviä ihanat! ❤️ Tässä vaiheessa sitä jotenkin aina odottaa, että asioiden pitäisi näyttää ihan erilaiselta kun vuosikin on vaihtunut. Ennen kaikkea pitäisi tehdä suuria lupauksia, asettaa tavoitteita ja pyrkiä tekemään uudesta vuodesta entistä onnistuneempi. Monella meistä saattaakin olla tapana asettaa vuodenvaihteessa tai elämässä ylipäätään itselleen tavoitteita, joiden saavuttaminen osoittautuu syystä tai toisesta hankalaksi, ellei jopa mahdottomaksi. Laihdutan 20 kiloa, löydän unelmieni kumppanin, rikastun, teen maailmanympärimatkan, perustan menestyvän bändin… Uskotaan, että vasta näiden asioiden jälkeen voidaan olla onnellisia.

Tavoitteita ja unelmia on hyvä olla, mutta ne on järkevintä pitää realistisina ja saavutettavina. Tottakai kaikki edellä mainitut asiat voivat olla mahdollisia ja jokainen tietää oman tilanteensa parhaiten, mutta itse oon tullut siihen tulokseen että sellainen ”sitten kun” -ajattelu ei tiedä koskaan hyvää. Tällä kertaa en vuoden vaihtuessa halunnut tehdä mitään erityisiä lupauksia tai yrittää tehdä vuodesta väkisin edellistä parempaa, vaan keskittyä elämään tässä ja nyt.

 

 

Niinpä mä päätin tehdä itselleni viisi ohjenuoraa, joiden mukaan pyrin elämään. En pakota itseäni mihinkään enkä ota liikaa stressiä niiden noudattamisesta, mutta pyrin pitämään ne mielessäni aina kun teen asioita.

❤️ Rakastan omaa kehoani, minkä vuoksi ruokin sitä sellaisilla ruoilla jotka tekevät sille hyvää

❤️ En kuluta aikaani ja energiaani ihmissuhteisiin, joista en saa itse mitään positiivista irti

❤️ Kiinnitän entistä enemmän huomiota tuottamaani somesisältöön ja sen laatuun. Muistan, että määrä ei yleensä korvaa laatua

❤️ Annan itselleni luvan surra tai kiukuta huonoina päivinä, koska kellään ei voi aina olla hyvä päivä

❤️ En pelkää tutustua uusiin ihmisiin. Kaikista ei voi syntyä pysyviä ihmissuhteita, mutta todennäköisemmin niin tapahtuu jos annan sille mahdollisuuden

 

Jo näiden muutaman päivän aikana oon ehtinyt noudattaa montaakin näistä ohjenuoristani ja tein mm. erään vaikean päätöksen ihmissuhteiden suhteen. Olo on jotenkin huojentunut, kun hyväksyy asiat sellaisina kuin ne ovat eikä yritä pakottaa niitä joksikin muuksi. On uusi vuosi ja meillä kaikilla on mahdollisuudet mihin vaan, mutta meidän ei tarvitse yrittää väkisin olla entistä parempia. Riittää että tekee parhaansa juuri siinä asiassa, mikä itselle on tärkeää.

Mitkä voisivat olla sun ohjenuoria tälle vuodelle ja tulevaisuudelle ylipäänsä? Muista olla armollinen itsellesi. Ihanaa loppuviikkoa!

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

6 Kommenttia

 • Vastaa Ida // Mutsi ja Murupullat

  Hyviä pointteja! Kaikki sellaisia jotka voisin allekirjoittaa itsekin. <3
  Ihanaa uutta vuotta Johanna!

  tammikuu 4, 2018 at 15:13
 • Vastaa Marjo

  Olet kirjannut hyviä pointteja! Armollisuus itseään kohtaan tuppaa vaan unohtumaan aika usein sitä pitää ylisuorittaa.
  Myös se, että muistaa "elää tässä ja nyt" on minusta tärkeää. Sitku ja mutku sanoista pitää myös päästä irti eli rohkeasti vain toteuttamaan haaveitaan.

  tammikuu 4, 2018 at 19:03
 • Vastaa Minnea Muru

  Nuo sun ohjenuorat on tosi hyviä! Näitä voisin ajatella noudattavani itsekin! Tänä vuonna en ole vielä oikein ehtinyt miettiä tavoitteita tai lupauksia, mutta jotain maltillisia ja realistisia lupauksia voisin miettiä. Tärkeimpänä varmasti riittävä lepo ja armollisuus itseä kohtaan.

  Mukavaa uutta vuotta sulle :)

  tammikuu 5, 2018 at 08:35
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Kiva kuulla! Samoin teille <3

  tammikuu 6, 2018 at 13:45
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Jep, ihan totta puhut! Kiitos kommentistasi :)

  tammikuu 6, 2018 at 13:47
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Mahtavaa että tykkäsit :) tosi hyviä ajatuksia sulla, ehdottomasti tärkeää muistaa levätä ja antaa armoa itselle.

  Sitä samaa teille myös! <3

  tammikuu 6, 2018 at 13:48
 • Jätä kommentti