Follow me:

Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen

 

 

 

 

Perjantaina olin onnellinen. Voin sanoa olevani sitä useimmiten, mutta siinä hetkessä sen tiedosti jotenkin erityisen hyvin. Ympärillä oli rakkaita ihmisiä, musiikki soi ja juoma virtasi. Oli kesäkengät, paljaat jalat ja hymy huulilla. Oli kesäilta, jollaista olin koko pitkän talven odottanut.

Seuraavana päivänä, kun kävelin kotia kohti, ei tainnut juurikaan hymyilyttää. Silloin oli eiliset meikit, tukka sekaisin, rakot kantapäissä ja puhelimessa liian vähän akkua. En silti vaihtaisi hetkeäkään. Kesä on se mun juttu.

PS. Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille! Etenkin omalle rakkaalle äidilleni <3

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti