Follow me:

Superdieetti Simple – viides viikko

 
Tällä viikolla mulla taitaa olla kaikista vähiten kerrottavaa koko dieetistä. Elämässä suoraan sanottuna vain meni muut asiat sen edelle – ei siis tietenkään niin, että koko dieetti olisi heivattu menemään, mutta en oo jaksanut/ehtinyt miettiä sitä läheskään yhtä paljon kuin aiempina viikkoina. Aika puskista ilmestyi yllättävänkin raskas asia, joka vaikutti paljon mun vointiini niin henkisesti kuin fyysisestikin. Vaikka asia on nyt jo jollain lailla käsitelty, tulee se varmasti vaikuttamaan kaikkeen vielä jonkin aikaa. Tärkeintä musta oli nyt se, että pääsin käsittelemään asiaa omalla tavallani, ja sain keskusteltua sen yhden ainoan ihmisen kanssa, joka liittyi kyseiseen tilanteeseen.

Ilokseni sain kuitenkin huomata, että vaikka fyysinen vointi ei ollut ihan parhaimmillaan ja ajatukset pyörivät lähes koko ajan jossain aivan muualla, koko dieettihomma on alkanut mennä niin rutiininomaiseksi, että se eteni paljolti omalla painollaan. Tavallaan tuntuu aika kummalliselta, että tätä varsinaista Superdieettiä on jäljellä enää viikko. Aika on tapansa mukaan vierähtänyt ihan mielettömän nopeasti.

En oo juurikaan puhunut täällä dieetin aikana käyttämistäni lisäravinteista ja vitamiineista, joten ajattelin nyt kirjoittaa niistä lyhyesti. Vitamiineja oon syönyt jo kauan ennen koko dieettiä, joten siinä ei mitään uutta varsinaisesti ollut. Omega 3 tuli pitkän ajan jälkeen takaisin päivittäiseen käyttööni, ja aion jatkaa sen käyttöä näiden viikkojen jälkeenkin – samoin soijalesitiinin. Oikeastaan ainoa tuote, jonka käytön lopettamista jo vähän odotankin, on painonpudotuksen tueksi tarkoitettu Konjac. Se ei varsinaisesti kuulunut dieetin ohjeistuksiin, mutta päätin ottaa sen kokeiluun kuitenkin. Tätä otetaan kuusi kapselia päivässä, ja vaikka siitäkin on muodostunut jo selkeä tapa, heitän kyllä hyvillä mielin tyhjän paketin pois reilun viikon päästä. Voisin tehdä tästä Konjacista lyhyen, erillisen postauksen lähiaikoina.
Kuten kuvistakin näkyy, mulla on ollut nyt jo jonkin aikaa käytössä dosetti, joka kyllä todellakin auttaa pysymään kärryillä kaikkien näiden pillerien kanssa. Oon onneksi muutenkin järjestelmällinen ihminen, ja voin kyllä ehdottomasti suositella samaa vastaavanlaiseen projektiin ryhtymistä harkitseville. Sama juttu ruokien kanssa – homma helpottuu huomattavasti, kun jaksaa vähän nähdä vaivaa ja tehdä paljon esivalmisteluja. 
Pian alkaa se odotettu viimeinen dieettiviikko, johon suuntaan ihan hyvillä mielin. Siitä tulee varmasti parempi kuin tästä viikosta. Katsotaan sitten viikon päästä, millaiset ovat loppufiilikset kaiken jälkeen. Kivaa ja inspiroivaa uutta viikkoa!
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti