Follow me:

Superdieetti Simple – neljäs viikko

Sain kuin sainkin smoothie bowlin tehtyä tänään, vaikka blenderi hajosi ja hommaan suunnitellut marjat olivat ehtineet pilaantua korvaavaa tehosekoitinta etsiessä. Ei tämä ensimmäinen koristelukokeiluni ihan vedä vertoja kaikille Instagramissa nähdyille upeuksille, mutta hyvältä se maistui joka tapauksessa. Tässä on tämänhetkinen lempitapani nauttia samalla kertaa rasvat, proteiinit ja kuitu. Toimii!

Tällä viikolla suurena tsempparina dieetin kanssa on toiminut televisio. Kyllä, luit oikein. Jutta ja 10 suurta unelmaa -sarja alkoi viime viikolla, ja tällä viikolla oon katsonut putkeen kaksi ensimmäistä jaksoa. Oon aina tykännyt näistä Jutan ohjelmista, eikä tämäkään ollut poikkeus. Auttaa yllättävän paljon, kun näet toisen siellä ruudussa syövän niitä samoja ruokia kuin sinä itse, ja punnitsevan ne ihan samalla lailla kuin sinä.

Välipalojen poisjättäminen, eli neljään päivittäiseen ateriaan siirtyminen oli hyvä idea. Etenkin koulupäivinä se helpottaa kovasti. Ruokamäärät ovat alkaneet tulla tutuiksi, enkä enää punnitse ihan jokaista asiaa erikseen. Dieetin loputtua heitän vaa’an luultavasti taas kaapin perälle. Alkuun punnitseminen oli erittäin hyvä asia, siinä näkee minkä verran mitäkin ruoka-aineita lautasella kuuluu olla. Silmä kuitenkin tottuu niihin määriin, ja koska en mihinkään fitnesskisoihin ole tässä ihan heti osallistumassa, tuntuu punnitseminen tuttujen ruoka-aineiden kanssa melko turhalta. En siis normaalielämässä todellakaan välitä, jos sitä kanaa on siinä lautasella kolme grammaa enemmän tai vähemmän, kuin on ohjeistettu.

Takapakkia ja oman haasteensa tähän viikkoon on tuonut tämä hemmetin kuukausittain ilmestyvä flunssa. Oon ollut nyt joka kuukauden lopussa kipeänä tämän vuoden puolella, ja kyllähän tämä alkaa jo vähän turhauttaa. Tällä viikolla oon ollut aivan mielettömän väsynyt, tukossa sekä ruokahaluton. Kurkku on ollut turvoksissa ja todella kipeä. Joudun myöntämään, että en ole kaikkina päivinä pystynyt syömään ohjeiden mukaan, tai edes juomaan tarpeeksi vettä. En kuitenkaan ole tästä itselleni vihainen, tai kanna liikaa stressiä asiasta. Nämä ovat niitä asioita elämässä, joille ei oikein mahda mitään. Jos kuuden viikon tulokseni nyt kärsii tästä, en ota asiaa liian vakavasti, sillä kuten joka viikko totean, tässä on kyse niin paljon suuremmasta asiasta kuin vain näistä viikoista.

Nyt flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Olen taas päässyt ulkoilemaan ja ruokakin maistuu aika hyvin. Veden juontia olen yrittänyt pitää yllä koko ajan, koska tottakai sairaana on tärkeää saada tarpeeksi nestettä. Parina päivänä tämäkin oli haasteellista, mutta nyt mennään taas 3-4 litralla päivässä. Huhtikuun alku näyttää ihan lupaavalta, olen tehnyt jo vappusuunnitelmiakin. Silloinhan ei ole enää dieetti päällä ;)

P.S. Jos haluat kuulla lisää tästä dieetistä, vilkaise ystäväni blogista tämän viikon kuulumiset videomuodossa!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Kommenttia

 • Vastaa Sofia Keitaanranta

  Nams näyttääpä hyvältä ja terveelliseltä! Pitääpä itsekkin kokeilla tehdä tuommoinen smoothie bowl :)

  huhtikuu 4, 2016 at 15:47
 • Vastaa Josha

  Kokeile ihmeessä! Oon itse ihan koukussa näihin. Herkullista, nopeaa, helppoa ja terveellistä tosiaankin :)

  huhtikuu 4, 2016 at 15:48
 • Jätä kommentti