Follow me:

Superdieetti Simple – kolmas viikko

 
Puolivälissä dieettiä mennään. Toki aion jatkaa näiden viikkojen jälkeenkin samalla tyylillä, mutta en ihan yhtä tiukasti. Ja hyvä niin, sillä tämä kolmas viikko on tuottanut jo jonkin verran päänvaivaa. Saman ruoan syöminen päivästä toiseen alkaa vähitellen kyllästyttää ja vaihtelua on tiukalla ruokavaliolla vaikea saada. Jo pelkkä joidenkin ruokien haju alkaa etomaan ja mielenkiintoa ruoanlaittoon ei aina tunnu löytyvän. Herkkuja ei ole onneksi kovin usein tehnyt mieli. Pääasiassa ruokahimojen kohteina ovat olleet pasta, riisi ja vaalea leipä. Selvästi siis hiilareita kaipaisin lisää. Niitä lähden lisäämään ruokavalioon taas sitten kuuden viikon jälkeen.

Sekin turhauttaa, että tässä loppuviikosta mulla on ollut tosi pöhöttynyt ja turvonnut olo. Se tosin saattaa johtua – ja toivottavasti johtuukin – ihan muista naisten vaivoista. Oon mennyt nämä kolme viikkoa viidellä aterialla päivässä, mutta päätin vaihtaa loppuajaksi neljään ateriaan. Etenkin koulupäivinä rasioita sai raahata mukanaan vaikka kuinka monia, eikä välipalalle aina tuntunut löytyvän aikaa. Pääsiäisen ajan oon syönyt sen neljä ateriaa päivässä, ja kas kummaa kun päivään tuntuu yhtäkkiä mahtuvan jotain muutakin syömisen lisäksi. Viiden päivän vapaat eivät olisi parempaan saumaan voineet tulla. Sekä pää että kroppa ovat ehtineet vähän levätä, ja oon päässyt ulkoilemaan paljon. Mulla on ollut menossa myös eräs detox-kuuri, josta kerron ensi viikolla enemmän.

Muutamista hankaluuksista huolimatta dieetti jatkuu ihan hyvillä mielin. Pian ollaan jo voiton puolella, ja ensi viikolla on luvassa dieetin toinen cheat meal. Onneksi maanantai on vielä vapaapäivä. Paljon kivempaa aloittaa arki tiistaina, eikö?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Kommenttia

 • Vastaa Haidie_

  Hienoa kuulla että menee hyvin! Ikävältä taas kuulostaa se, että koet ruokavalion yksitoikkoiseksi. Itsellä takana SD js nyt menossa Lite. Alkuun tunsin samoin kuin sinä nyt, mutta huomasin että mahdollisuuksia on TOSI paljon kun käyttää mielikuvitusta js kokeilee rohkeasti uutta. Tsemppiä jatkoon, ja varsinkin siihen Simplen jälkeiseen aikaan :)

  maaliskuu 28, 2016 at 19:19
 • Vastaa Josha

  Kiitos paljon tsempeistä! On aina mukava kuulla muidenkin kokemuksia, niin ei tarvitse ihan yksin olla projektin kanssa. Olet varmasti oikeassa, kyllä niitä mahdollisuuksia on, kun viitsii vaan itse tutustua uusiin juttuihin. Nämä alkuviikot on menneet aika pitkälti uuteen ruokavalioon tutustuessa, mutta jospa sitä nyt jaksaisi miettiä jotain uusia reseptejä :) Kiva kun kävit kommentoimassa!

  maaliskuu 28, 2016 at 19:22
 • Jätä kommentti