Follow me:

Ruusukultaiset kesäjuhlat

 

 

 

 

 

 

Oli kerran lähes täydellinen kesäpäivä. Oli aurinko, terassi ja sopivan raikas tuulenvire. Vaikka päivä kääntyi pikkuhiljaa iltaan, ulkona tarkeni hyvin. Pelattiin seurapelejä, kuunneltiin tuoreimpia hittejä ja vanhoja klassikoita, nautittiin hyvästä seurasta ja hymyiltiin ääneen koko illan ajan.

Vesimelonibooli oli menestys ja marja-vaahtokarkkivartaat sopivat kesäisiin juhliin paremmin kuin hyvin. Vaikka tapani mukaan puunasin joka paikkaa kaksi päivää ennen juhlia ja koristeluiden kanssa tuli lievästi sanottuna ongelmia, enkä lopulta ollut enää varma, ovatko juhlat kaiken sen arvoista, olen iloinen että järjestin ne. Upeita muistoja on taas luotu tälle kesälle <3

Ruusukultaiset koristeet: serpentiini.fi

P.S. Mitä aiot tehdä juhannuksena? Vietätkö aikaa maalla vai kaupungissa? Toivottavasti nautit olostasi olit sitten missä vaan!

 

MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

8 Kommenttia

 • Vastaa Elina//vauhtihirmun elämää

  Ihanat tarjoilut ja ihanat koristeet :) Juhlissa on kova työ, mutta kyllä se yleensä aina jälkeenpäin ajateltuna on ollut sen arvoista! :) Meillä juhannus kulunut mummalassa grillaillen ja nautiskellen.

  kesäkuu 23, 2018 at 08:19
 • Vastaa Katta

  Ihana väritys! Ruusukulta on tosi juhlallinen sävy. Me vietettiin juhannus maalla kaupungissa. ☺️ Vettä satoi lähes koko ajan. Onneksi se lakkasi hetkeksi kokon syttyessä. Hyvää juhannusta sinullekin! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  kesäkuu 23, 2018 at 08:43
 • Vastaa DiaryOfShopaholic

  Ihanat kesäjuhlat, ruusukulta on vaan <3 :)

  kesäkuu 24, 2018 at 07:09
 • Vastaa hannamaria

  Mukavat pippalot! Ruusukulta on kyllä parhautta!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  kesäkuu 24, 2018 at 16:05
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Niinpä, sinä sen sanoit. On se kiva välillä panostaa ja nauttia omasta työn jäljestä :) Teidän juhannus kuulosti ihanan rennolta!

  kesäkuu 25, 2018 at 20:57
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Voi kiitos, ruusukulta on kyllä ihana :) Oli aika sateinen juhannus kieltämättä, mutta kiva että kokko syttyi kuitenkin!

  kesäkuu 25, 2018 at 20:57
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Kiitos ihana, niin on <3

  kesäkuu 25, 2018 at 20:58
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Hih, niinpä :)

  kesäkuu 25, 2018 at 20:58
 • Jätä kommentti