Follow me:

Real Techniques Blend + Blur -siveltimet

 

Uusia Blend + Blur -siveltimiä on hehkutettu jo yhden jos toisen kauneusvaikuttajan toimesta. Itse sain nämä käyttöön vasta viime viikolla toimitusvaikeuksien takia, joten postaus näistä tulee vähän myöhässä siihen nähden mitä alunperin ajattelin. Eipä anneta sen haitata vaan tutustutaan vähän tarkemmin näihin paljon puhuttuihin siveltimiin.

Erittäin tiheät, ovaalinmuotoiset siveltimet tuntuvat kädessä jotenkin hassuilta. Ei huonolla tavalla, mutta silti. Harjaosa on siis tooodella tiheä ja pehmeä ja sitä tekisi mieli vain silitellä, kun taas kahvaosan silikonimainen pinta on kieltämättä aika miellyttävän muotoinen pitää kädessä. Muotoilunsa ansiosta näillä pääsee helposti työstämään sitä aluetta mitä haluaa.

 

*Tuotteet saatu: ProCare Oy*  *Sisältää mainoslinkkejä*

 

Viisi eri kokoa


Näitä siveltimiä on tällä hetkellä saatavilla viittä eri kokoa: todella iso All Over Brush kasvoille ja dekolteelle, vähän pienempi Foundation Brush nimensä mukaisesti meikkivoiteelle, keskikokoinen Contour Brush varjostuksille, hieman siitä pienempi Cheek Brush poskipunalle tai highlighterille sekä pikkuruinen Shadow Brush luomivärille. Itselläni on näistä viidestä kolme; meikkivoide-, poskipuna- ja luomivärisiveltimet.

Siveltimet sopivat niin voidemaisten/nestemäisten kuin puuteristenkin tuotteiden levitykseen. Ohjeena neuvotaan, että tuote tulisi levittää kasvoille vetävin liikkein ja häivyttää kevyin pyörivin liikkein. Näin olisi tarkoitus saada aikaan tasainen ja häivytetty lopputulos ja säästää vielä aikaa sen kaiken tekemisessä.

 

 

Hyvä muotoilu


Siveltimet ovat miellyttävän pehmeitä ja muotoilunsa ansiosta helppokäyttöisiä. Tykästyin erityisesti luomivärisiveltimeen, jolla on helppo levittää ja häivyttää tummemmatkin luomivärit ja poskipunasiveltimeen, jonka muotoilu sopii hommaansa erittäin hyvin. Sanoisin silti, että eivät nämä siveltimet mitään taikasauvoja ole – jos olet taitava meikkaamaan ja harjoitellut paljon, saat näillä varmasti upean lopputuloksen nopeasti. Jos taas olet aloittelija etkä välttämättä osaa vielä kaikkia niksejä, täytyy näidenkin käyttöä ehkä vähän harjoitella. Helppo ja nopea ohjevideo näiden käyttöön löytyy täältä.

Jos säkin haluat itsellesi nämä hämmentävän söpöt ja hassunmuotoiset siveltimet, klikkaa alemman kuvan yllä olevista suorista linkeistä ostoksille. Kauneuden verkkokaupoista löytyi näitä tällä hetkellä vähän huonosti, mutta Cocopanda pelasti taas. Aiotko kokeilla tai omistatko kenties jo näitä vai tyydytkö ”tavallisiin” meikkisiveltimiin?

 

MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Sini

  Nämä kuulostavat tosi mielenkiintoisilta, ihan erikoisuutensakin takia ois kiva testata!

  kesäkuu 20, 2018 at 16:15
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Kokeile ihmeessä, ei nämä ainakaan siveltimien huonoimmasta päästä ole 🙂

  kesäkuu 20, 2018 at 22:46
 • Jätä kommentti