Follow me:

Pikkujouluvalmiudessa!

 

Tiedättekö, mikä päivä huomenna on? Mun 25-vuotissyntymäpäivä! Synttäri-innostus on tullut ja mennyt tässä viime viikkojen aikana ja tällä hetkellä se alkaa olla huipussaan. Koska mulla ei ole vielä tässä vaiheessa muuta kerrottavaa juhliin liittyen, puhutaan hetki mun tulevasta asusta.

Myös mun rakkaus glitteriä kohtaan on vuosien varrella tullut ja mennyt moneen kertaan. Varhaisin muistoni glitteristä on se, kun sain mummoltani pikkutyttönä purkillisen YSL:n glitteriä tai mitä lie vartalokimalletta olikaan. Enhän mä silloin yhtään tiennyt mitä tekisin sen kanssa, mutta näyttihän se kauniilta ja erilaiselta. Niinpä se purkki taisi kulkea mukanani lähes aikuisikään asti.

 

 

No, nyt mun glitter-innostus on kestänyt lopahtamatta jo varmaan pari vuotta, ja se nostaa päätään erityisesti aina näin pikkujoulukauden aikana. Tänä vuonna kun yhtälöön vielä isketään mukaan ei pelkästään mun vaan myös parhaan ystäväni 25-vuotisjuhlat, joiden toteuttamista oon suunnitellut jollain tasolla jo muutaman vuoden, päätin että nyt mennään eikä meinata.

Panostin juhlien koristeluun ihan eri tavalla kuin koskaan aiemmin, joten olihan myös asuun panostettava.

 

 

Synttäribileiden pukukoodina on ”jotain kimaltavaa”, joten ajattelin kirjaimellisesti kimaltaa päästä varpaisiin. Kun mikään ei riitä. Ostin kimaltavan mekon, glitterlaukun, mulla on irtokimalletta jota huiskin ympäriinsä ja jopa mun puhelimen taustakuvana on glitteriä. Melkeinpä hommasin vielä glitterkengätkin. Siihen tosin pistin stopin, koska yksinkertaisesti totesin että mulla on jo ennestään liikaa kenkiä. Vaikka nyt, kun mietin asiaa, eikö joka naisella olisi syytä olla yhdet glitterkengät?

Ootko sä hullaantunut glitteriin? Menikö mun innostus jo vähän yli? 
Pukeudutko pikkujouluihin tai muihin loppuvuoden juhliin erityisen juhlavasti vai menetkö jollain rennommalla tyylillä? Olisi kiva kuulla teidän pikkujouluvahvuuksia :)

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

12 Kommenttia

 • Vastaa Minnea Muru

  Oi, glitteriä ei voi olla liikaa! Ihana teema! Ja onnea synttäreiden johdosta!

  Munkin pikkujoululook o tänä vuonna kimaltava :)

  marraskuu 30, 2017 at 08:55
 • Vastaa Piia

  Oo, ihanan näköistä! Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa! :)

  marraskuu 30, 2017 at 10:17
 • Vastaa Metta

  Kuulostaa siltä että sulla on huikea viikonloppu tulossa, toivottavasti on ihanaa ja hauskaa ja oikein paljon onnea jo näin hieman etukäteen! :)

  marraskuu 30, 2017 at 11:59
 • Vastaa Laura

  voihan glitteri! Se vaan toimii aina, ja erityisesti näin joulun alla ;)

  marraskuu 30, 2017 at 13:17
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  No sinäpä sen sanoit! On kiva kimaltaa, varsinkin näin pimeään aikaan. Kiitos paljon <3

  joulukuu 1, 2017 at 11:49
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Niinpä! Samalla aatteella mäkin tässä menin :)

  joulukuu 1, 2017 at 11:50
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  No niinpä!! :)

  joulukuu 1, 2017 at 11:50
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Kiitos hurjan paljon, toivon myös että on tulossa ihana viikonloppu <3

  joulukuu 1, 2017 at 11:50
 • Vastaa Anniina

  Hahaa muistin nyt että mullakin oli pienenä sellainen kimalletuubi, joka kulki mun mukana tosi pitkään! En oikein tiennyt miten sitä käytetään vaan laitoin sitä vaan koko naamaan xD Hyvä teema, glitter on aina jees! Ja ihanaa synttäriä <3

  joulukuu 1, 2017 at 14:36
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Eikä! Haha voi vitsi, onneksi en oo ainoa joka on ollut vähän hukassa kimalteiden kanssa :D Glitter on kyllä jees! Kiitos hurjan paljon <3

  joulukuu 4, 2017 at 06:42
 • Vastaa Nina Ranki

  Itse en edes muista millon olisin viimeksi juhlinut pikkujouluja. Harmi sinänsä koska olisi ihana laittautua pikkujoulukautena vähän glitteriin. :)

  joulukuu 6, 2017 at 12:31
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Toivottavasti pääset tässä joku kerta juhlimaan pikkujouluja, tai onhan sitä muitakin mahdollisuuksia verhoutua glitteriin :) Aina on hyvä syy kimaltaa!

  joulukuu 7, 2017 at 16:05
 • Jätä kommentti