Follow me:

Pihistä tai panosta: paras kuivashampoo vaaleille hiuksille

 

*Sisältää mainoslinkkejä*

 

Aurinkoista keskiviikkoaamua! Edellinen pihistä tai panosta -postaus upposi teille niin hyvin, että päätin ottaa nämä tavaksi aina silloin kun löytyy joitain mielenkiintoisia tuotteita, joita vertailla. Vaikka viime kerralla postauksen tuotteet olivat selkeästi eri hintaluokista, halusin tuoda tällä kertaa esiin kaksi alle kymmenen euron tuotetta, joilla on kuitenkin useamman euron hintaero.

Kuivashampoo on ihan huikea keksintö; sen avulla hiuksiin saa lisää rakennetta, pesuväliä voi huoletta pidentää ja onpa se myös mainio tuote esim. reissun päällä. Itse oon käyttänyt kuivashampoota nyt jo varmaan muutaman vuoden, ja voitte uskoa kun sanon, että olen kokeillut aika hitsin montaa erimerkkistä putelia. Toiset niistä jättävät hiukset vielä likaisemmiksi kuin ennen tuotetta, toiset taas eivät tunnu tekevän tukalle juuri mitään. Osa myös menee parin käyttökerran jälkeen tukkoon tai muuten käyttökelvottomaksi, vaikka olet yrittänyt toimia kaikkien mahdollisten ohjeiden mukaan.

Lue myös Pihistä tai panosta: näyttävä highlighter

 

 

Itse tykkään blondina sellaisesta kuivashampoosta, joka samalla raikastaa hiusväriä ja saa hiukset näyttämään jopa vähän vaaleammilta. Tummemmille hiuksille kyseinen efekti on tietysti pahin painajainen, mutta siinä en voi auttaa kun ei ole omakohtaista kokemusta :D Se yksi ja ainoa kuivashampoo, johon aina lopulta palaan, on ollut jo pitkään Batisten Cherry. Se on kaikin puolin täydellinen – tuoksuu hyvältä, raikastaa hiuksia, antaa rakennetta, on riittoisa eikä ole vielä kertaakaan mennyt jumiin kesken käytön kuten jotkut kuivashampoot.

Ainoa miinus on hinta. Eihän tämä mitään maailman kalleinta todellakaan ole, halvimmillaan tätä taitaa saada jopa alle kuuden euron, mutta monessa kaupassa tästä saa pulittaa lähes kympin. Toinen ongelma on se, että se on usein loppu kaikkialta. Siinäpä onkin kuivashampoon suurkuluttajalla vaikeuksia, kun uuden pullon metsästäminen on aina haastavaa. Viimeksi tosin ratkaisin ongelman niin, että tilasin Cocopandalta kerralla useamman pullon.

Niihin kauhunhetkiin, kun en syystä tai toisesta saa hankittua Cherrya, olen löytänyt toisen samaan tyyliin toimivan kuivashampoon. Se on merkiltään Cameleo, suunnilleen samankokoinen puteli kuin Batistella, toimii melko hyvin vaaleille hiuksille, tätä saa kaiken maailman Tokmanneista ja Citymarketeista, ja sitten se paras juttu – hintaa on noin 2-3 euroa. Pariinkin kertaan oon päätynyt nappaamaan tämän kaupan hyllyltä ja se hoitaa hommansa ihan hyvin.

Ootko sä löytänyt elämääsi kuivashampoon helppouden? Mikä on sun luottomerkki?

 

MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

4 Kommenttia

 • Vastaa Ananasaika

  Kuivasampoo on ihan must! Kylmillä säillä pelastus, kun hiukset kaipaisivat siistimistä, mutta en halua ottaa aamulla yhtään riskiä siitä, että hiukset jäisivät sisältä koseiksi ja vilustuisin. Yhteen aikaan olin työssä, missä altistuin tupakansavulle (yök), ja heti kun töistä lähdin, poikkesin viereiseen kirjastoon käsittelemään hiukseni kuivasampoolla, että kestäisin kotimatkan samassa varressa itseni kanssa…

  Kiitos Cherry-vinkistä! Tuota en olekaan kokeillut, mutta sen huomannut kyllä, että merkeissä on eroja. Tällä haavaa kylppärin kaapin päältä taitaa löytyä Herbinan puteli.

  helmikuu 28, 2018 at 08:21
 • Vastaa Mira

  Mä kuulun kuivashampoon suurkuluttajiin :D Tykkään erityisesti käyttää tuuheuttavia versioita, joilla saa samalla raikastettua hiusten ilmettä sekä tuotua rakennetta näihin lättäniin hiuksiin :) Batiste on omakin lemppari, mutta niillä tuntuu olevan nykyään niin paljon valikoimaa että välillä omien lemppareiden metsästäminen kaupasta on kyllä kovan työn takana :D Itekin oon sitten turvautunut tilaamaan cocopandalta muutaman putelon kerrallaan, pääsee niin paljon helpommalla :D

  helmikuu 28, 2018 at 10:12
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Oi hitsi, eipä kuulosta kivalta tuo tupakansavulta haiseminen yhtään, onneksi löytyi kuivashampoosta apua asiaan! Cherry kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

  maaliskuu 5, 2018 at 14:41
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Jes, en oo ainoa joka tekee näin! :D Kuivashampoo on ihan yksinkertaisesti aivan loistava keksintö. Siinä oot kyllä oikeassa että Batisten valikoima on paisunut viime aikoina entisestään ja tiettyjen versioiden metsästäminen voi olla aika haastavaa.

  maaliskuu 5, 2018 at 14:42
 • Jätä kommentti