Follow me:

Peittävyyttä kasvoille edullisesti

 

Hyvää iltaa! Mulla on ollut todella vauhdikas ja ihana loppuviikko – siksi tämä muutaman päivän hiljaisuus täällä blogissakin. Eilen mm. pyörähdettiin Lahden öissä kuuntelemassa Antti Tuiskua ja J. Karjalaista. Tänään taas käytiin kartanokierroksella, metsästettiin antiikkia ja hengattiin uima-altaalla koko iltapäivä. Nyt vähän väsyttäisi, mutta tulin silti jakamaan teille tämän päivän ajatuksia.

Mainitsen opiskelijabudjetin varmaan joka kolmannessa postauksessa. Opiskelija mä kuitenkin olen vielä tulevat 1,5 vuotta, joten olisi turhaa teeskennellä, että rahaa on käytössä enemmän kuin mitä oikeasti on. Siksi etsin lähes koko ajan edullisia, mutta oikeasti hyviä kosmetiikkatuotteita. Tiedän, että sanat laadukas ja edullinen eivät yleensä sovi samaan lauseeseen, mutta olen törmännyt muutamiin helmiinkin. Tänään haluan esitellä pari löytöäni.

 

 

Mulla on hyvin punoittava sekaiho ja erittäin tummat silmänaluset, joita tavallinen meikkivoide ei riitä alkuunkaan peittämään. Oon etsinyt jo vuosia hyviä peitetuotteita, ja nyt oon löytänyt kaksi ihan perushyvää. Sen myönnän, että kumpikaan näistä ei varmasti ole mikään huipuista huipuin, mutta hinta näissä ei ainakaan päätä huimaa. Rimmelin Lasting Finish Concealer on ollut mulla käytössä jo pidempäänkin, ja tuo pikkuruinen purnukka on itse asiassa tosi riittoisa. Joku aika sitten se kuitenkin pääsi loppumaan, joten ajattelin kokeilla välillä jotain uutta.

Googlettelin edullisia peitevoiteita ja kyselin mielipiteitä, ja niiden perusteella päätin kokeilla Maybellinen Fit Me -peitevoidetta. Tätä saa todella vaaleana (jostain syystä arvostan kovasti) ja sävy sulautuu ihon omaan sävyyn loistavasti. Pisteet siis siitä. Ongelmaihoon tässä huulikiiltomaisesti levitettävässä, hyvin nestemäisessä tuotteessa ei kuitenkaan yksistään riitä peittävyys. En ole myöskään täysin vakuuttunut sen pysyvyydestä vauhdikkaammassa menossa.

 

 

Rimmelin peitevoide taas on ihan päinvastainen tuote, se on paksua ja suorastaan jopa hieman hankala levittää purkista. Sormien lämpö auttaa ehdottomasti siinä hommassa. Peittävyyden puolesta tämä on mielestäni tässä hintaluokassa yksi parhaista. Lisäksi tässä ei ole sellaista pahoinvointia aiheuttavaa ominaishajua, kuten joissain peitepuikoissa. Niinpä menin viime viikolla ja ostin taas uuden purkin tuttua ja turvallista Rimmelin tuotetta. Nyt käytänkin Rimmeliä tekemään pohjatyön ja kerrostan sitä erityisesti silmien alle. Lisäkirkkautta meikkivoiteen päälle tuomaan käytän sitten tuota Fit Me -puikkoa.

Molemmat saavat siis ihan hyvää palautetta täältä, mutta ehdottomasti kunnon peittävyyttä etsittäessä ääni menee Rimmelille. Molemmat ovat kuitenkin niin edullisia (n. 6-9 euroa), että miksi sitä ei sitten ostaisi vaikka molemmat. Tein itse asiassa yksi ilta tavanomaista isomman meikkitilauksen, ja sieltäkin paketista pitäisi löytyä vielä yksi peitevoide. En malta odottaa sen saapumista! Teen teille luultavasti useammankin esittelypostauksen, kunhan saan tuotteet käyttööni.

Nyt mä jatkan Netflixin tuijottamista ennen kuin painun pehkuihin, huomenna on taas edessä pitkä päivä. Kivaa lauantai-iltaa!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti