Follow me:

Päivä mun seurassa

Ajattelin, että voisin syyskuun viimeisen päivän kunniaksi tehdä teille postauksen, jota ei tässä blogissa ole nähty ikinä. En oo aivan varma, oonko tehnyt koskaan ihan tämän tyylistä postausta, joten onhan se jo aikakin. Mulla kulki tiistaina kamera mukana koko päivän – mikä on mulle nykyään todella harvinaista – joten saan kerrankin tehtyä my day -tyyppisen postauksen.
Mun päivät vaihtelevat tällä hetkellä kovasti, kun sellaista varsinaista rutiinia ei juuri nyt ole, joten joka päivä on vähän erilainen. Tiistai sattui olemaan erityispäivä muutenkin, mutta siitä kerron lisää postauksen edetessä. Aloitetaan!
08.30
Oon tosi iloinen, että oon alkanut saamaan taas unirytmistä vähän kiinni. Yritän pitää päivät mahdollisimman touhukkaina, jotta nukkuminen olisi helpompaa. Toistaiseksi se ei ole onnistunut ilman lääkitystä, mutta ainakin oon onnistunut heräämään ihan suht ajoissa viime aikoina. Tiistaina herätys oli 8.30.


 9.00
Mulla on tapana venyttää sängystä nousemista, jos ei ole mikään palava kiire. Tämäkään aamu ei ole poikkeus, vaan selailen ihan rauhassa aamulla somen ja sähköpostit läpi. Tykkään yleensä lenkkeillä ennemmin iltaisin, mutta tällä kertaa tiedän, etten ehtisi illalla lenkille, vaan päätän lähteä sinne aamulla. Ei muuta kuin hiukset vähän tiukemmalle nutturalle, lenkkarit jalkaan ja ulos.
10.30
Otan kameran mukaan ja nautin ihan kunnolla aurinkoisesta syysaamusta. Kuvailen muutamia kuvia tuleviin postauksiin ja saankin samalla juttuseuraa muutamista vanhuksista. Puolentoista tunnin kuluttua saavun kaupan kautta kotiin ja painelen suihkuun, jonka jälkeen vuorossa on aamupala. Ostin kaupasta avokaadoja, jotta saisin tehtyä lempiruisleipiäni, ja juomaksi ajattelin kerrankin ottaa omenamehua.


11.00
Aamupalan jälkeen on aika laittaa naama kuntoon. Välillä menen arkisin ihan pelkällä meikkipohjalla ja ripsivärillä, mutta tällä kertaa tekee mieli meikata vähän voimakkaammin. Tunnen oloni kotoisimmaksi melko voimakkaassa silmämeikissä, sillä en tykkää yhtään vaaleista ripsistäni/kulmistani. Kun saan meikin tehtyä, jatkan hiusten kuivattelua ja istahdan koneelle tekemään blogijuttuja.


14.00
Blogin, kuvankäsittelyn ja muiden juttujen parissa menee tovi jos toinenkin, ja pikkuhiljaa vatsa alkaa huutamaan lisää ruokaa. Mulla sattui olemaan kaapissa juuri Lidlistä ostettuja aitoja bageleita, joten paahdan sellaisen leivänpaahtimessa ja täytän sen tuorejuustolla, tomaatilla sekä tonnikalatahnalla. Niin hyvää! Ruokajuomana tietysti vesi, jota pyrin litkimään muutaman litran päivässä muutenkin.


15.00
Syötyäni otan hetken rennosti ja sitten alan valmistautua taas lähtöön. Seuraavana vuorossa olisi muutamassa kaupassa käynti, synttäritarvikkeiden ostoa ja nopea tapaaminen äitini kanssa. Kaupoilla pyöriessä vierähtää tunti jos toinenkin, ja sitten tuleekin jo kiire seuraavaan paikkaan.
17.00
Vihdoin pääsen lopulliseen määränpäähän, eli 7-vuotiaan syntymäpäivää juhlistamaan. Varsinaiset juhlat ovat vasta lauantaina, mutta onhan kyseistä päivää muistettava kuitenkin. Toivotan pienelle kovasti onnea, syömme kakkua, hän esittelee lahjojaan, ja seuraavat tunnit vierähtävätkin valtaisaa lego-poliisiasemaa kasatessa. Olipa superhauskaa hommaa!


20.00
Rakennushommat ovat tältä erää pulkassa, jossain välissä ehdittiin syödä päivälliseksi perunasoselaatikkoa, ja nyt pääsen pikkuhiljaa suuntaamaan takaisin kotiin päin.
20.30
Päivä ei suinkaan ole vielä ohi, vaan kotona on paneuduttava vielä vero- ja muihin talousjuttuihin. En yleensä jaksa avata tietokonetta monta kertaa päivässä, mutta nyt on pakko. Vielä nopea soitto äidille, jolta kyselen muutamia neuvoja, ja sitten homma olisi ohi.
21.30
Huh, valmista! Vihdoin tietokone hyvällä omallatunnolla kiinni. Avaan pitkästä aikaa television, josko sieltä sattuisi tulemaan jotain katsottavaa. Liviltä tulee ihan hauska komedia 27 dresses, joten jään katsomaan sitä. Välillä on kiva katsoa jotain ihan hömppää ja rentoutua hetki ennen nukkumaanmenoa. Juttelen samalla muutaman ihmisen kanssa ja pesen meikit pois.


23.30
Vihdoin kaadun sänkyyn ja ryömin peittojen alle. En yleensä vielä saa tähän aikaan unta, mutta kyllä se uni sieltä sitten lopulta tulee.
Mitä mieltä olitte tämän tyyppisestä postauksesta? Kiinnostaisiko teitä, jos tekisin tällaisen uudelleenkin jostain ihan erilaisesta päivästä?
Huomenna on tosiaan ne varsinaiset 7-vuotissynttärit, joten mun on nyt kiirehdittävä nukkumaan. Mukavaa viikonloppua!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti