Follow me:

Opportunities don’t happen, you create them

 

 

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Mulla oli hyytävästä ulkoilmasta huolimatta loistava maanantai, vaikka kuulin juuri ennen nukkumaanmenoa että eilinen oli psykologi Cliff Arnallin mukaan vuoden masentavin päivä. Jos siitä selvisi hymyssä suin, voiko loppuvuodesta tulla kovin epäonnistunut? Toivottavasti ei!

Sunnuntaina uskaltauduin ensimmäistä kertaa tänä vuonna ulkoilemaan muutenkin kuin koulumatkojen merkeissä ja lähdin kävelylle läheisen lammen rantaan. Ilma oli ihanan kirpakka ja aurinko teki talvimaisemasta taianomaisen kauniin. Onneksi nappasin lähtiessäni myös kameran mukaan, joten sain ikuistettua muutaman kuvan sorsien talvehdinnasta.

 

 

 

Tänään aurinko ei ole jaksanut kauheasti näyttäytyä, mutta pakkanen on vahvasti läsnä, joten vietän ruokatuntia suosiolla sisätiloissa. Oivalsin juuri että voin hyödyntää näitä pitkiä ruokatunteja muuhunkin kuin koulujuttuihin. Täällä on aina tietokoneita käytettävissä, joten tämä on oivallinen aika touhuta vähän blogin parissa. Kohta lähden selvittämään miltä mun lukujärjestys tulee tulevaisuudessa näyttämään.

Viettäkäähän mukava tiistai ja muistakaa että vuoden masentavin päivä on jo takanapäin!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti