Follow me:

NYX Soft Matte Lip Cream


NYXin huulikiilloista on ollut paljon puhetta somessa – esimerkkinä nyt ainakin Uino. Ostin itsekin testiin tämän soft matte lip creamin, koska halusin nähdä, mistä kaikki meuhkaavat. Mulle on nyt kehittynyt jonkinlainen viha-rakkaussuhde tätä huulikiiltoa (ei kai tätä ihan kiilloksi voi nimittää, mutta ei se ehkä huulipunakaan ole…) kohtaan.
Syksyn lähestyessä mulle tulee aina erityisen kova kaipuu tummiin sävyihin – aivan kun en verhoaisi itseäni niihin muutenkin koko ajan – joten valitsin lip creamin sävyksi tummanpuhuvan Transylvanian. Kuvat kertovat aika hyvin sävystä: se näyttää todella tummalta levitettäessä ja ennen kuivumista. Kuivuttuaan mattapintaiseksi sävystä taas tulee vaaleampi ja myös vähän harmaampi, kuten alhaalla kuvissa näkyykin. Mulla on olemassa todella tummanliila huulipuna IsaDoralta, joka näyttää huulilla ihan supertummalta. Siksi tykkäänkin ihan hurjasti siitä, miltä tämä NYXin versio näyttää huulilla kuivuttuaan – kuivumista tosin saa odotella melko pitkään.


Toinen ongelma on se, että ainakaan näin tumma sävy ei näytä huulilla kauniilta kovin montaa tuntia. Oon käyttänyt tätä pari kertaa koko päivän ajan, ja jossain vaiheessa alkaa ahdistaa, kun väri lähinnä paakkuuntuu huulten reunoihin ja lähtee keskeltä. Multa sattui ennestään löytymään Seppälästä ostettu huultenrajauskynä (sävy 03 Spring Tulips), joka sopii väriltään tosi hyvin tämän lip creamin kanssa. Vaikka väritän huulet kauttaaltaan ensin kynällä, saa värin kanssa olla tarkkana sen oltua huulilla vähän aikaa.
Lisääminen taas tuo uuden kerroksen tahmeaa tunnetta. Tämä ei siis sinänsä kuivuttuaan jää tahmaiseksi, mutta kuivumisvaiheessa pitää olla jotenkin extravarovainen, ettei väri ole kohta pitkin poskia. Tästä jää myös aika kuivahtanut tunne huulille, mikä on toki jo tuttua muistakin mattahuulituotteista.


Kaiken kaikkiaan sanoisin, että ei mikään huippuhyvä tuote (ainakaan tässä sävyssä), mutta kyllä tätä käytettyä aina joskus tulee. Väri on kiva ja mukavan ”mystinen”, tuote näyttää kivalta jonkin aikaa laiton jälkeen. Alkuun tuote tuntuu myös samettisen pehmeältä huulilla, mikä on aina plussaa. Pysyvyys tällä on ihan ok. Cocopandalla kaikki NYXin lip creamit kustantavat tällä hetkellä vain 6,60 e, joten ei tämän ostaminen kuitenkaan jäänyt harmittamaan. Jos en muuta käyttöä keksi, niin ainahan voin laittaa sitä kuvia varten ja ottaa paljon selfieitä ;)
Miten teidän viikonloppu meni? Onko teillä jotain postaustoiveita mulle? Joko meikkipostaukset riittää?

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti