Follow me:

Nyt on helppo hymyillä!

 

 

Alkuviikosta ei ole ihan hirveästi sairastellessa hymyilyttänyt. Eipä se silti mitään. Tänään ei ehkä hymyilytä, mutta voi olla että huomenna suu vääntyy taas tuttuun virneeseen. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin antaa hymyn tulla omalla painollaan, miettimättä sen kummemmin kuinka paljon suuta uskaltaa avata.

Mulla on aina ollut ihan hyvännäköiset hampaat, jotka eivät ole tuottaneet kamalasti päänvaivaa tai ongelmia. Ihan parin viime vuoden aikana oon kuitenkin huomannut, että ne ovat alkaneet näyttää aina vähän kellertävämmiltä. Eivät ne mitenkään häiritsevän keltaiset ole, mutta tarpeeksi kellertävät kuitenkin omaan tarkkaan silmääni.

Oon kokeillut kaikenlaisia valkaisevia hammastahnoja, joiden mainospuheet lupaavat kuun taivaalta, ja useimmat ovat olleet varsinainen pettymys. Kuulin jokin aika sitten Colgaten uudesta Max Expert White -hammastahnasta, mutta en innostunut siitä mitenkään suuresti. Taas yksi hammastahna, joka lupailee vaikka mitä, mutta tuskin toimii. Kuulin siitä kuitenkin paljon hyvää palautetta, ja entinen hammastahnani oli juuri loppumassa, joten ajattelin ostaa sen varmuuden vuoksi testiin.

 

 

 

Paketti lupaa valkoisemmat hampaat viidessä päivässä. En tullut ajatelleeksi ottaa mitään ennen-kuvia, enkä muutenkaan osaa sanoa, ovatko hampaani todellisuudessa kovinkaan paljoa valkoisemmat. Hampaiden omaa sävyä ei ilman varsinaista hampaidenvalkaisua voida muuttaa, mutta hammastahna voi poistaa kuitenkin pinnallisia värjäymiä.

Geenit ja tietysti myös tietyt elämäntavat vaikuttavat hampaiden luonnolliseen väriin, mutta en nyt perehdy siihen asiaan enempää. Jokainen meistä varmasti tietää tupakan, punaviinin ja kahvin aiheuttavan hampaiden kellastumista. En osaa sanoa, ovatko hampaani luvatun asteen verran valkoisemmat, mutta reilun viikon tuotetta käytettyäni voin hymyillä hyvällä omallatunnolla. Omasta mielestäni hampaani näyttävät hyvältä, ja uskon sen olevan ainakin osittain tämän hammastahnan ansiota. Itse käytän valkaisevia hammastahnoja yleensä kuuriluontoisesti, sillä ne ovat hankaavia ja kuluttavat hampaan pintaa. Tätä en aio tyrmätä heti, vaan jatkan käyttöä tulevaisuudessa kenties viikon verran kuukaudessa.

Onko teillä kokemuksia vastaavista hammastahnoista? Hyviä vai huonoja? Saa jakaa!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti