Follow me:

Mutta mitä kuuluu?

 

Huomenta! Viime viikkoina ja kuukausina on tapahtunut niin paljon kaikkea, eikä jokaista asiaa ole ehtinyt puimaan täällä blogin puolella, että ajattelin nyt kertoa vähän enemmän viimeaikaisia kuulumisia.

Kuten moni teistä jo tietääkin, aloitin parisen kuukautta sitten uuden työn, joka on henkisesti melko kuormittavaa ja vie lisäksi aika paljon aikaa. Tälläkin hetkellä oon matkalla Helsinkiin koulutukseen ja tulen takaisin vasta illalla. Tästä syystä välillä on tuntunut aika raskaalta ja ajallisesti mahdottomalta pitää yllä blogia ja somea ylipäänsä, ja vaikka vapaa-ajan puitteissa tapahtuvat jutut ovat olleet tosi kivoja, nekin ovat tuntuneet välillä aikamoiselta suorittamiselta. Esim. viime viikko oli erityisen raskas ja taisinkin nukkua päikkärit melkein joka päivä.

 

 

Tiedättekö sen tunteen, kun on meneillään niin paljon kaikkea eikä oikein tiedä miten sitä ehtii/jaksaa kaiken? Ja vaikka kuinka olisi kaikkea kivaa tiedossa, silti lähinnä stressaa että mitenhän tästä nyt taas selviää. No väsymyksestä huolimatta tässä on tosiaan ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, ja vielä monia ihan erityisen kivoja juttuja.

Viime kuun lopussa vietettiin taidelauantaita, joka oli aivan ihana päivä ja sen kruunasi ilta hyvän musiikin parissa Chicagossa. Sitä seuraavana viikonloppuna oli Vääksyn sadonkorjuumarkkinat, joihin osallistuin nyt toisena vuotena peräkkäin. Vääksyllä on viimevuotisesta kesälomareissusta johtuen aivan erityinen paikka mun sydämessäni ja markkinatunnelma siellä on aivan ihana. Puksu kuljettaa ihmisiä ympäri kylää koko päivän maksutta, museoihin pääsee tutustumaan ilmaiseksi ja ympärillä pyörii paljon hyväntuulisia ihmisiä.

Seuraavana aamuna otettiin suunnaksi Helsinki ja käytiin testaamassa Grillssonin loistava sunnuntaibrunssi. Eivätkä syyskuun tapahtumat suinkaan loppuneet siihen, vaan seuraavalla viikolla oli vuorossa Habitare ja tupari-synttärit. Poikaystävälläni oli reilu viikko sitten synttärit ja näin siinä loistavan mahdollisuuden juhlistaa samalla häntä ja vähän myös uutta asuntoani. Saatiin terassi valmiiksi ja pystyttiinkin viettämään osa illasta ulkotiloissa. Vaikka meitä oli pieni porukka (tai ehkä juuri siksi), oli meillä ihan hurjan hauskaa pelatessa Mitä otsassa -peliä ja juodessa sangriaa.

 

 

Viime viikonloppuna oli onneksi vähän rauhallisempaa, vaikka silti olin yömyöhään asti naapurikaupungissa. Oli aivan ihanaa viettää pitkästä aikaa kunnolla aikaa perheen ja siihen päälle vielä ystävän kanssa. Äiti mm. leipoi kuvissakin näkyvän taivaallisen hyvän omenapiirakan. Tulevana viikonloppuna mennään taas astetta kovempaa, sillä edessä on 8-vuotisjuhlat ja illalla huikea Lahti Goes Hard n’ Heavy. Pakko sanoa, että ei kalenterista ainakaan menoja puutu, mutta onhan se kivaa että on tekemistä.

Kuinka sun arki rullailee tällä hetkellä? Onko syysuupumusta havaittavissa vai meneekö kaikki just kivasti omalla painollaan? Niin tai näin, toivottelen oikein antoisaa keskiviikkopäivää – ja hei, muista että viikko on jo puolivälissä 😉


Lisää viime aikoina tapahtuneesta näissä postauksissa:

Grillsson brunssi – lähes täydellinen sunnuntai

Habitare 2017

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti