Follow me:

Maidoton rahkavinkki

 
Hyvää aprillipäivää! Kuinka moni teistä on jo tutustunut näihin Alpron uusiin Go On -tuotteisiin? Mua hermostutti vähän dieetin alussa, kun maitorahkaa olisi ohjeen mukaan pitänyt syödä monta purkkia päivässä. Mähän en maitorahkaa pysty käyttämään, joten vaihtoehtoja oli mietittävä heti alkuun. Kananmunan valkuaisiakaan en jaksanut kovin pitkään popsia, ne ei ole mun lemppareita muutenkaan. Onneksi vähän aikaa sitten kauppoihin tuli nämä Alpron rahkauutuudet.

Tässä maustamattomassa kasviperäisessä rahkatuotteessa on proteiinia 6,2 g – ei siis yhtä paljon kuin maitorahkassa, mutta kuulemma silloin tällöin syötynä tämä on ok. Oon käyttänyt tätä ihan samoin kuin maitorahkaa, eli useimmiten marjojen ja muiden ”lisukkeiden” kanssa. En huomaa sen suurempaa eroa maitorahkaan – toki tässä on sellainen jännä ominaismaku ja väri on hieman harmahtava, mutta mehukeiton kanssa se menee ihan hyvin alas. Voihan tätä myös makeuttaa vaikka hunajalla tai nestemäisellä stevialla.

Näitä Alpron rahkojahan on myös pienemmässä koossa ja maustettuina. Ehkä joku muistaakin, kun esittelin ne tässä postauksessa. Niissä on tosiaan sellainen hillomainen kerros pohjalla, joten niitä en dieetin aikana ole voinut syödä. Varmasti ostan niitä taas parin viikon päästä, kun dieetti on ohi. Näitä rahkoja taidetaan myydä kaikissa hyvin varustelluissa ruokakaupoissa – itse oon ostanut niitä Citymarketista ja Supermarketista. Täältä muuten löytyy erittäin hyvin tietoa Alpron tuotteista, jos ne eivät vielä ole kovin tuttuja. Hyvää viikonloppua!

Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti