Follow me:

Mádara superale vain tänään!

 

Kun sen luonnonkosmetiikan pariin nyt lähdettiin (lue edellinen postaus, jos et tiedä mistä puhun)… Enhän mä millään voi olla kertomatta teille tästä aika huikeasta alesta, joka on meneillään just nyt Mádaran verkkokaupassa sekä Stockmannilla. Ale alkoi vuorokauden vaihduttua ja on voimassa 24 h eli vain tänään 28.8. Kaikki Mádaran tuotteet ovat siis tänään -40 %, lisäksi saat ilmaiset toimituskulut yli 50 e tilauksiin ja jos innostut tilaamaan yli 80 eurolla, saat kaupan päälle SMART ANTIOXIDANTS Anti-Fatigue Eye Rescue Creamin (arvo 31 e).

 

 

Ale on kiva juttu, mutta mitä sieltä kannattaa ostaa? 


Luonnonkosmetiikan konkarit osaavat varmasti valikoida omat suosikkinsa ilman kenenkään apua. Jos taas et (vielä) tunne Mádaran valikoimaa kovin hyvin, mutta olet kiinnostunut kokeilemaan tuotteita, suosittelen pelaamaan varman päälle. Tietyt tuotteet ovat saaneet niin paljon kehuja somessa, että lähtisin liikkeelle niistä. SOS Hydra Repair syväkosteuttava seerumi on erityisen hyvä kireästä ja stressaantuneesta ihosta kärsiville, kyllä kiitos! Koska olen kosteutetun ihon puolestapuhuja, nappaisin ostoskoriin myös Deep Moisture syväkosteuttavan geelin, joka tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa.

Myös ihon puhdistus on supertärkeää ja muistan jo vuosien takaa, että Purifying Foam puhdistusvaahto hoitaa homman tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Veden kanssa lotraaminen ei kuitenkaan aina tule kysymykseen ja niihin hetkiin Micellar Water misellivesi on täydellinen vaihtoehto. Yksi tärkeä osuus kasvojen hoidossa on myös huulien kosteutus. Hemp Hemp huulivoide kosteuttaa ja suojaa huulia, mutta itse en oikein innostu hamppuöljystä, joten kallistuisin Plum Plum huulivoiteeseen, jossa tuoksuu luumun lisäksi punaiset marjat, vanilja, manteli ja marsipaani.

Käytätkö Mádaran tuotteita aktiivisesti? Mitä sä suosittelisit ostamaan alesta?


SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLA: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti