Follow me:

Hohde luonnonkosmetiikka

 

Joko sä olet kuullut suomalaisesta Hohde-kosmetiikkamerkistä? Vielä pari viikkoa sitten mä en ollut. Tilasin pitkästä aikaa elokuulle Bette Boxin, jonka mukana tuli näytekokoiset puhdistusemulsio sekä anti-age tehovoide kyseiseltä merkiltä. Otin puhdistusemulsion saman tien testiin ja heti korkin avattuani palasin muistoissani yläasteaikoihin ja Mádara-intoiluihin. Tuoksu/haju oli ihan samanlainen ja muistin sen vaivattomasti lähes kymmenen vuoden takaa. Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut mua aina, mutta yleensä sen testaaminen on tyssännyt siihen tiettyyn ominaishajuun. Niin aavistelin käyvän tälläkin kertaa.

Tutun hajun tunkeutuessa nenääni ajattelin heti että jaahas, ei tämä tosiaan taida olla mua varten. Kuitenkin kun leikkiin olin lähtenyt, lätkin puhdistusemulsiota naamaani ja hetken päästä rupesin pesemään sitä pois. Sitten vasta alkoi tapahtua! Tunnustelin kasvojeni ihoa ja jouduin ihan vähän jopa miettimään että onko tämä nyt oikeasti mun naama – se tuntui mielettömän puhtaalta, pehmeältä ja raikkaalta. Sellaiselta oikein kauttaaltaan puhdistetulta, eikä vähän jotain sinne päin. Tykästyin siihen tunteeseen niin paljon, että haluan saman fiiliksen joka ilta!

 

 

Puhdistusemulsio sopii kaikille ihotyypeille eikä kuivata ihoa. Sen ainesosat ravitsevat ihoa rauhoittaen ja auttaen pitämään kosteustasapainon hyvänä. Antiage-tehovoide taas sisältää sekoituksen kylmäpuristettuja kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja luonnonmukaisten kasviuutosten bioaktiivisia ainesosia, joiden avulla se tekee ihosta kimmoisan ja elinvoimaisen. Tuotetta käytetään kosteusvoiteen tapaan aamuin illoin. Näiden käytön jälkeen iho on pehmeä, puhdas ja kimmoisa. Ja mitä siihen luonnollisen kosmetiikan ominaistuoksahdukseen tulee, se onneksi haihtuu nopeasti. Toisten neniä se ei tunnu muutenkaan häiritsevän lainkaan.

Hohde miellyttää mua myös brändinä. Simppeli, suomalainen ja sopivalla tavalla rouhea. Sellainen konstailematon. Vieraile vaikka merkin nettisivuilla niin saat ehkä paremman käsityksen mistä puhun. Hohde-tuotteet on tuotettu ekologisesti ja eettisesti ja ne pohjautuvat Suomen luontoon. Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Tuotteet ovat aavistuksen suolaisen hintaisia omaan budjettiini, mutta jos 50-70 e hintahaarukka kuulostaa sinulle sopivalta, ja ennen kaikkea jos haluat takuuvarman puhtauden tunteen kasvoillesi, pääset shoppailemaan Hohde-tuotteita tästä

Millaisia ajatuksia Hohde herättää?

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLA: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti