Follow me:

Kuivat ja karheat hiukset? Kokeile tätä!

 

Redkenin All Soft -shampoon kuvaillaan olevan kuivien ja huokoisten hiusten pelastus – eikä turhaan!

Tämä shampoo sisältää keltaista kameliaa, avokadoöljyä, oliiviöljyä sekä silkkiaminohappoja, joiden avulla se ravitsee hiuksia, palauttaa niiden kosteus- ja proteiinitasapainon sekä tekee niistä kiiltävät ja pehmeät. Vaikka erilaisia öljyjä sisältävä koostumus saattaa kuulostaa aika raskaalta, shampoo ei jätä jälkeensä rasvaista tunnetta – päinvastoin hiukset tuntuvat pesun jälkeen raikkailta, puhtailta ja pehmoisilta.

 

*Sisältää mainoslinkkejä*

 

All Soft -sarjaa on tottakai olemassa myös hoitoaine, mutta sen lisäksi myöskin Argan 6 -hiusöljy ja Heavy Cream Agran Oil -hiusnaamio. Tutustuttuani ja ihastuttuani tähän shampooseen päätin että ostan lähiaikoina koko sarjan! Toistaiseksi oon käyttänyt tämän shampoon kanssa vanhoja ”ihan hyviä” hoitoaineita ja hiusnaamioita, mutta nyt on aika panostaa hiuksiin ihan kunnolla. Kaikki edellä mainitut All Soft -tuotteet saa sitä paitsi todella edullisesti Cocopandalta. Etenkin shampoo ja hoitoaine on syytä ostaa riittoisina 500 ml pulloina Cocopandalta, sillä muualla saa pulittaa vähintään saman verran puolet pienemmistä pulloista.

Onko Redken sulle tuttu merkki hiustenhoidossa? Mikä on sun suosikkituote, jolla tulee takuuvarmasti pehmeät ja kiiltävät hiukset?

 

MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti