Follow me:

Kotona taas + arvonnan voittaja!

 

 

Heipähei! Palasin tänään kotiin viikon reissulta. Matkalla oli kivaa, mutta on myös ihan mielettömän kivaa olla taas kotona. En oo ollut näin pitkään kertaheitolla poissa kotoa varmaan sitten teinivuosien, joten oli kyllä aika erilainen viikko. Instagramista ja Snapchatista olettekin saattaneet nähdä mitä mun viikkoon on kuulunut. Nyt olen kuitenkin taas tutussa ja turvallisessa makuuhuoneessani, joten on aika palata ainakin osittain arkimoodiin.

Siirrytään siis pidemmittä puheitta päivän polttavaan puheenaiheeseen, eli arvonnan voittajaan. H&M meikkipaketin itselleen voitti nimimerkki Iitukaro. Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla ihan hetken kuluttua, joten ole kuulolla. Mitäs mieltä olitte blogin ensimmäisestä arvonnasta? Kiitos kaikille osallistujille, voin luvata että järkkään teille joskus toistekin jotain kivaa.

Nyt tämä tyttö alkaa valmistautumaan unille, onhan tänäänkin herätty jo aamuseiskalta. Ei muuta kuin innolla uuteen viikkoon, joka toivottavasti on vähän aurinkoisempi kuin edeltäjänsä. Hyvää yötä ja onnea vielä voittajalle!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti