Follow me:

Kolme maidotonta välipalaa kiireiseen arkeen

  

 

Yosa overnight oats & kerrosvälipalat


Vieläkö ihmiset jaksavat innostua tuorepuurosta? Mä ainakin jaksan, nimittäin Yosalta on saatavilla tuorepuuromainen kauravälipala omenan tai mansikan & mustaherukan makuisena. Hauska ryynimäinen koostumus sisältää pehmeitä kauranjyviä ja raikkaan maun tuo joko omena tai marjat. Voiko aamu- tai välipalan syöminen enää juuri helpommaksi muuttua? Kätevässä purkissa tulee mukana myös lusikka, joten voit ottaa tämän kauraisan herkun helposti mukaan vaikka kiirepäivänä. Itse söin tällaisen juuri aamupalaksi töissä.

Toinen uutuus Yosalta ovat kerrosvälipalat: maustamaton & siemenmysli sekä vanilja & granola. Jälkimmäisestä tuli heti mun suosikki, koska granola! Nam. Mä tykkään syödä jugurtit yms. välipalat niin, että seassa on jotain pureskeltavaa, joten tämä sopii ainakin mulle loistavasti. Ehkä sullekin?

 

 

Oattis kauravälipalat


Näitä värikkäisiin pakkauksiin pakatut Pohjolan Meijerin (Lidl) Oattiksia saa maustamattomana sekä maustettuna makunaan banaani-persikka ja kuningatar. Oattikset eivät ole niinkään kauramaisia vaan hyvin pehmeitä ja sileitä, jopa vähän vanukasmaisia. Maultaan nämä ovat aika pistäviä ja makeita, joten voisin kuvitella että näillä saa makeanhimoa lievitettyä ihan kätevästi.

Omalla suosikkilistallani Oattikset eivät kohonneet kärkeen asti, mutta jos sä tykkäät enemmänkin sileästä koostumuksesta kuin sattumista, kannattaa testata näitä. Ehdottomasti näiden puolesta puhuu myös edullinen hinta (n. 70 snt/kpl).

 

 

Oddlygood tumma kaakao kaurajuoma


Valion Oddlygood-tuotesarjaan on tullut paljon uusia tuotteita viime aikoina. Toisinaan on kiva napata joku helppo juoma vaikka jälkiruoaksi tai välipalaksi. Kun esim. maito tai kahvi eivät tule kysymykseen, nämä kaakaojuomat ovat musta hyviä korvikkeita silloin tällöin juotavaksi. Suosikkini näissä on edelleen Alpron soijajuoma, mutta jos kaipaat kaurapohjaista versiota, tämä on ihan hyvä kakkosvaihtoehto. Kaurajuomassa on selkeästi kauramainen maku ja koostumus, mutta pääosassa on kuitenkin se kaakaon maku. Oikeastaan tämä on maultaan vielä vähän tummempi kuin Alpron kaakaojuoma.


Maidottomia vaihtoehtoja on tätä nykyä ihan valtavasti, jopa niin paljon, että välillä on vaikea valita mitä nappaa kaupan hyllystä. Valitsetko sä jonkun näistä tuotteista vai mikä on sun välipalasuosikki?

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Celine Ageless Moisturizer Reviews

  Greetings! I know this is somewhat off topic but
  I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and
  I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if
  you could point me in the direction of a good platform. http://www.arunagreen.com/index.php/component/k2/itemlist/user/44322

  marraskuu 18, 2018 at 21:04
 • Vastaa JodyJuicy

  Hi. I see that you don’t update your blog too often. I know that writing posts is time consuming and boring.
  But did you know that there is a tool that allows you to create new posts using
  existing content (from article directories or other pages from your niche)?
  And it does it very well. The new posts are unique and pass
  the copyscape test. Search in google and try: miftolo’s tools

  marraskuu 20, 2018 at 00:45
 • Jätä kommentti