Follow me:

Kiitos ja kumarrus + kosmetiikka-arvonnan voittaja

 

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa teille kiitos. Muutokset ja uudet asiat luonnollisesti jännittävät, ja niin jännitti myös tämä uuden sivuston julkaiseminen. Itse aloin olla tyytyväinen tähän kaikkien niiden tuntien jälkeen, jotka käytin tämän rakentamiseen, mutta eihän sitä ikinä tiedä miten muut suhtautuvat. Mun onnekseni mulla on ihania lukijoita ja teiltä tuli paljon kannustavaa palautetta. On aina tosi kiva kuulla, mitä mieltä te olette asioista, mutta onhan se vielä vähän kivempaa kun saa hyvää palautetta! 🙂

Tästä on tosi hyvä jatkaa eteenpäin samalla puhdilla, mutta palataanpa ihan hetkeksi vielä lokakuun asioihin – olisi nimittäin aika julistaa huikean kosmetiikka-arvonnan voittaja. Arvonta oli P.S. Never Stop Smiling historian suurin, ja aika suuri määrä siihen löytyi osallistujiakin niin blogin puolella kuin Instagramissa. Voittajaksi arpoutui tällä kertaa blogista nimimerkki Mikaro. Voittajalle on laitettu sähköpostia, palaathan asiaan mahdollisimman pian niin saadaan palkinto lähtemään oikeaan osoitteeseen.

 

 

Oikein paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille, jotka osallistuitte. Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa, voin luvata että uusia arvontoja ja alekoodeja on luvassa teille taas – ehkä jo tässä loppuvuoden aikana. On kiva järjestää uusia juttuja, kun te olette niin innokkaasti mukana.

Tällä viikolla puhutaan vielä Halloweenista, toiset juhlat on nimittäin edessä. Mitä sun tuleva viikonloppu pitää sisällään? Juhlia ja menoja vai otatko ihan rennosti? 

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti