Follow me:

Kesän väriset aurinkolasit

 

Sen täytyi olla merkki. Koko maanantaipäivä oli ollut harmaa ja sateinen, mutta kun kävelin postista kotiin päin iltakahdeksalta, aurinko alkoi yhtäkkiä paistaa. En ollut ottanut aurinkolaseja tietenkään mukaan sadesäähän, mutta postista niitä lähti mukaan kaksin kappalein Glitterin paketissa.

Enää oli siis yksi hankala päätös edessä. Kummat valitsen käyttöön ensimmäisenä? Arastelin vaalealinssisiä aurinkolaseja, vaikka olinkin tietoisesti valinnut värikkäämmän vaihtoehdon kaikkien niiden mustien ja hopeanväristen sekaan. Jopa kultasankaiset aurinkolasit tuntuivat oudoilta mutta valitsin silti ne. Ihan kivat, ajattelin.


 

Seuraavana päivänä uskaltauduin kokeilemaan pinkkilinssisiä laseja ja rakastuin. En tiedä johtuiko se siitä, että näin maailman yhtäkkiä vaaleanpunaisena, vai siitä että lasit sopivatkin mulle yllättävän hyvin, mutta totesin heti poikaystävälleni että en riisu näitä enää koskaan. Vielä muutama kuukausi takaperin en olisi uskonut käyttäväni tämän värisiä aurinkolaseja vapaaehtoisesti, ja vielä nauttivani siitä, mutta tässä sitä taas ollaan. Kesän väristen aurinkolasien ylpeä omistaja.

Jos säkin innostuit laseista, joiden läpi maailma näyttää ihan oikeasti vaaleanpunaiselta, käy nappaamassa omasi pika-pikaa Glitteristä (click pinkki-siniset, click kultasankaiset). Hintaa niillä on vain 5 e /kpl!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti