Follow me:

Kävelykengän uusi aika

   

   

Ajattelin hyvin pitkään, että kävelykenkä tarkoittaa sitä keski-ikäiselle naiselle suunnattua, maltillisella korolla varustettua mustaa nahkakenkää. Sittemmin ymmärsin, että on muunlaisiakin kävelykenkiä. Toisaalla niitä tosin nimitetään vapaa-ajan kengiksi, mutta musta se on jotenkin vähän hankala sanoa. Eikös periaatteessa kaikki muut kengät ole vapaa-ajan kenkiä, paitsi työkengät? Onko sillä nyt loppujen lopuksi niin suurta merkitystä, millä nimellä niitä kenkiä kutsuu – kunhan ne sopivat omaan käyttötarkoitukseen ja tietysti myös siihen omaan räpylään. No, näitä kenkiä nyt nimitän joka tapauksessa kävelykengiksi.

  

  

  

Mun kenkäostokset tämän vuoden puolella ovat olleet pääasiassa vahinkoja, tai ehkä ennemminkin sattumia. Viimeksi löysin kahdet maiharityyliset saappaat alennusmyynnistä Kärkkäiseltä. Viime viikonloppuna piipahdettiin taas Kärkkäisellä ja eteeni tupsahtivat nämä ihanat kengät, jollaisista oon ehtinyt haaveilla jo hyvän tovin. Näiden oikea hinta oli 49,90 e, mutta tarjouksessa hintaa jäi vain 19,90 e. Ihan superhyvä tarjous! 

Toki olin haaveillut Adidaksen tai Niken vastaavista, mutta opiskelijabudjetilla mennään taas, joten nämä saavat kelvata toistaiseksi. Eiköhän meillä tule aika mukava yhteinen taival olemaan. Sen verran mukavat ja kevyet nämä ovat jalassa, että en malttaisi riisua niitä kotiin tullessa ollenkaan. Täytyy vain yrittää malttaa olla kuluttamatta näitä loppuun heti alkuunsa.

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Oili-Maria

  Voi oliskohan noita vielä ens viikolla… Pitänee käydä kyllä tarkistamassa, tosi kivan näköset :)

  huhtikuu 7, 2016 at 08:07
 • Vastaa Josha

  Kannattaa käydä kurkkaamassa, nää on tosi kivat kengät kyllä! :)

  huhtikuu 7, 2016 at 08:08
 • Jätä kommentti