Follow me:

Kaikilla tarinoilla ei ole onnellista loppua. Ei se mitään.

 

Hyvää sunnuntai-iltaa ystävä! Tiedätkö sen tunteen, kun kaikki menee putkeen ja uuteen asuntoon muuttaessa tapaat yllättäen hississä unelmiesi miehen, joka auttaa kantamaan muuttokamat perille asti? Juu, en mäkään tiedä sitä tunnetta. Sen sijaan mulla on vähän koomisempi versio tästä tarinasta jaettavana.

Teen tässä kuun loppua kohden tosiaan muuttoa pois nykyisestä kodistani ja oon jo useamman viikon ajan kantanut kassikaupalla tavaraa uuteen kotiin. On aika kätevää, kun ei tarvitse raahata koko omaisuutta yhden päivän aikana noin neljän tunnin aikaikkunassa, vaan voi siirtää aina tietyn läjän tavaraa kerrallaan. Tänä viikonloppuna me  tosin siirrettiin huonekalut yms. omaisuus ja tuntuu, että viimeiset 48 tuntia on ollut pelkkää muuttoa, tavaran kantamista, edestakaisin ajamista ja kuuraamista.

No, joka tapauksessa, viime viikolla olin viemässä yhtä tavarasatsia hissillä alas parkkihalliin. Olin ehkä vähän liiankin kunnianhimoinen neljän Ikean jättikassillisen kanssa. Alkuun en meinannut saada hissiä ja sitten kun lopulta sain levitettyä tavarani pitkin hissin lattiaa, ampaisi se saman tien ylimpään kerrokseen ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Tässä vaiheessa mua ärsytti jo ihan suunnattomasti tämä tilanne, jolta olisin luultavasti välttynyt jos en olisi niin jääräpäinen.

 

Ajoitus elämässä

 

Hissi pysähtyi ylimpään kerrokseen, joka oli ihan pimeänä. En nähnyt mitään eikä kukaan pyrkinyt sisälle, joten yritin saada hissin uudestaan liikkeelle. Samalla hetkellä sen ovi aukesi ja kuului kysymys ”Autanko?”. En vieläkään nähnyt ketään, tokaisin vaan että oon menossa tuonne parkkihalliin ja että mulla olisi vähän kiire tässä. Siinä vaiheessa Herra X astui pimeästä valoon ja päätti vastustelustani huolimatta, että me mahdutaan kaikkien Ikea-kassien kanssa samaan hissiin. Niinpä me lähdettiin yhdessä alaspäin, minä edelleen aika kireänä. Kuinka ollakaan, tiiviistä tunnelmasta huolimatta (tai kenties siitä johtuen) meillä oli oikein rattoisa hissimatka ja munkin mutrusuu kääntyi pian hymyyn.

Herra X kyseli monelaista ja ehti jo toivottaa mut tervetulleeksi taloon, kunnes totesin että olen muuttamassa pois. Ihan ohimenevän hetken verran luulin näkeväni pienen pettymyksen herran kasvoilla. Mene ja tiedä, mutta mua ainakin harmitti että törmäsin tähän mukavaan tyyppiin vasta kun olin jo lähdössä koko talosta. Ennen hissistä poistumistaan herra X huikkasi vielä hyvät viikonloput ja mä hihitin vielä autoon päästyänikin tämän poikkeuksellisen söpön ja mukavan miekkosen tapaamiselle.

Ja mikä oli tarinan opetus? Ehkä se, että elämässä ei useinkaan ajoitukset kohtaa, mutta se on ihan okei. Jos olisin törmännyt tähän herraan joskus aiemmin, olisi tarina voinut olla ihan toisenlainen. On kuitenkin turhaa jossitella, joten päätin ajatella niin, että vaikka mitään syvempää tuttavuutta ei päässyt syntymään, ainakin mun päivä piristyi kummasti tämän kohtaamisen myötä. Joku toinen päivä on sitten toisenlaisen tarinan vuoro.

Miten sun viikonloppu on sujunut? Onko sulle käynyt asioita, joiden ajoitus olisi voinut olla mielestäsi parempikin?

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

4 Kommenttia

 • Vastaa agen bandarq

  Heey just wanted to give you a quick hеads uⲣ. The text in yоur poist seem to be running off the screen in Firefox.
  I’m not sure if thіs is a formatting issue or something to do
  with web browser compatibility but I fіgured I’d ρost to let you know.
  Tһe style and design loοk great though! Hope you get the problеm
  fixeⅾ soon. Kudߋs http://ssot.cafe24.com/?document_srl=1362462

  maaliskuu 21, 2019 at 09:04
 • Vastaa informasi selanjutnya

  Thiss is reɑlly interesting, You are a very skilled blogger.
  I havе joined yor rss feed and look forward to seeking more οof your wonderful post.

  Also, І’ve shared your sitе in mʏ social networкs! http://www.wfjdw.net/comment/html/?87473.html

  maaliskuu 21, 2019 at 09:44
 • Vastaa informasi selanjutnya

  Іts not my first time to visit this site, i am visiting
  this web site dailly and take nice facts from here all thee
  time. http://jatlb.com/comment/html/?10737.html

  maaliskuu 21, 2019 at 09:45
 • Vastaa http://ktro.co.kr

  What i don’t underѕtood is in factt how you aree
  not really much more smaгtly-favoredthan you may Ƅe right now.
  Yoou are very іntelligent. You recoցnize thսs significantly on the subject оf this matter,
  produced me personally іmaցine it from numerous various аngles.
  Its like women and men aren’t interested except it’s sometuing tto accomplish with Woman gaga!
  Your pеrsonal stuffs great. All the time care f᧐r it up! http://ktro.co.kr/index.php?mid=notice&document_srl=225671

  maaliskuu 21, 2019 at 15:49
 • Jätä kommentti