Follow me:

Juhannus

Mulla alkoi muutamaa etähommaa lukuunottamatta kesäloma jo torstaina (jee!), jonka kunniaksi sainkin kuusivuotiaalta tuon ihanan kesäisen kortin <3 Perjantaipäivän vietin siivoillen ahkerasti ja tehden blogijuttuja, ja iltapäivällä lähdin hakemaan ystävääni naapurikaupungista. Päätettiin tänä vuonna viettää vähän erilainen juhannus, jotain kaupunki- ja mökkijuhannuksen väliltä, ja aattoillan alku vietettiinkin ystävän omakotitalossa.

Ilta eteni mukavasti Singstaria laulaen, täytettyjä croissantteja syöden ja juoden skumppaa. Testattiin myös minttudrinkkejä, joihin tuli kauramaitoa ja minttulikööriä. Hyvää! Kuvia ei päässyt kertymään ihan mieletöntä määrää, sillä keskityin pääasiassa muihin asioihin kuin kameran takana pyörimiseen. Muutama kiva räpsy muistikortille ehti kuitenkin tallentua. Katsokaahan muuten, kuinka kauniiden naisten seurassa sain iltani viettää!

Loppuillasta suuntasimme paikalliseen tanssimaan, ja vauhdikkaasti se ilta tulikin vietettyä. Uusia tuttavuuksia tuli vaikka miten paljon, mutta eniten ilahdutti se, että sain juteltua illan aikana muutaman tärkeän ihmisen kanssa. Seuraavana päivänä otin huomattavasti rennommin, ja istuttiinkin ihan rauhassa iltaa ystävien kesken – ja naurettiin varmasti koko kesän edestä.

Perinteinen juhannusgrillailu sai nyt jäädä myöhemmäksi kesään, mutta kyllä se on ehdottomasti saatava grilliruokaa edes kerran kesässä!

Miten teidän juhannus sujui? Olitteko mökillä, kaupungissa vai jossain ihan muualla?

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti