Follow me:

Joulunodotusta

 

 

Jouluaattoon on enää kaksi viikkoa, hui! Mä oon ollut tänä vuonna ihan superlaiska kaikkien jouluvalmisteluiden suhteen, multa ei löydy joulukoristeitakaan oikeastaan muuta kun jouluvalot ja nyt nämä piparikuuset. Se johtuu osittain siitä että iso osa mun tavaroista asustelee edelleen eri paikkakunnalla kuin mä itse, mutta toisaalta en oo oikein tuntenut tarvetta tehdä kodista sen kummemmin jouluista.  

Tänään aloitin vihdoin joululahjojen paketoimisen ja kuuntelin samalla joululauluja. En pidä lumesta oikeastaan yhtään, mutta kyllähän se lumi tietysti jouluun jollain lailla kuuluu täällä Suomessa. Olisi siis ihan kiva saada se valkoinen joulu, jos ei muuten niin ainakin pikkuveljen iloksi.

 

 

 

Itsenäisyyspäivänä me leivottiin pipareita ja torttuja. Se on oikeastaan ainoa Itsenäisyyspäivän perinne, joka on säilynyt meidän perheessä edelleen. Linnan juhliakin katsottiin hetken aikaa äidin luona, kunnes lähdin poikaystäväni luokse. Torttuja ja pipareita tulee varmasti leivottua uudestaan ennen joulua, mutta en ole uhrannut sen suurempaa ajatusta vielä muille jouluruoille. Meidän joulusta tulee tänä vuonna varsin pienimuotoinen ja sen viettopaikka ei ole vielä varma, joten suunnittelut jäävät viime hetkille. Mulle kuitenkin joulussa ehdoton ykkösjuttu on se perheen kanssa vietetty aika, joten muut jutut jäävät joka tapauksessa toissijaisiksi.

Miten teillä vietetään joulua? Onko teillä tiettyjä perinteitä, joista ei tingitä?

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Minna

  Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mukavaa joulunodotusta :)

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  joulukuu 17, 2015 at 01:47
 • Vastaa Josha

  Kiitos paljon! Sitä samaa sinnekin! :)

  joulukuu 17, 2015 at 01:48
 • Jätä kommentti