Follow me:

Joulukalenterin 1. luukku: May Beauty

 

Ihanaa joulukuista huomenta! Kuten sanoin perjantaina blogin Facebookissa, myös P.S. Never Stop Smiling valmistautuu joulun tuloon avaamalla jokainen joulukuun sunnuntai aattoon asti yhden joulukalenterin luukun. Luvassa on kauneudenhoitoa, alekoodia, lahjavinkkejä, arvontaa ja joulufiilistelyä, joten kannattaa ehdottomasti olla kuulolla aina sunnuntaisin.

 

Yhteistyössä: May Beauty

 

Ensimmäisen luukun aihe ei ole niinkään jouluinen, mutta sopii blogin hyvinvointi- ja kauneusteemaan paremmin kuin hyvin. Sain joku aika sitten May Beautylta viestiä, että haluaisinko testata heidän tuotteitaan ja kertoa niistä teille lukijoillekin. Olin kuullut todella paljon hyvää erityisesti The Incredible Face Maskista, joten lähdin mielelläni kokeilemaan merkin ihonhoitotuotteita. Sain testiin kolmea erilaista tuotetta, joista kerron alla tarkemmin. Lisäksi sain myös teille lukijoille jaettavaksi aika hyvän alennuskoodin, mutta siitä lisää postauksen lopussa.

 

The Incredible Face Mask


Pääasiassa syvänmeren mutaa sisältävä naamio poistaa mustapäitä, ehkäisee aknea sekä poistaa rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Naamio levitetään mukana tulevan siveltimen avulla kasvoille, annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia ja sen jälkeen kuoritaan pois. Mustapäät ja kuolleet ihosolut tarttuvat naamioon. Yksittäispakattuja naamioita on helppo käyttää ja sivellin auttaa tuotteen levityksessä. Sotkua tämän tuotteen levitys kuitenkin aiheuttaa, mutta syvän mustan aineen saa kyllä pestyä pois ainakin lavuaarista ja iholta – muita pintoja suosittelen välttelemään.

Tämä on sitten todella tujua tavaraa! Voin taata, että epäpuhtaudet lähtevät todellakin pois kun tätä käyttää. Kulmakarvoihin tätä ei kannata levittää, ellei halua niistäkin eroon. Iho tuntuu käytön jälkeen välittömästi pehmeämmältä. Toistuvan käytön avulla ihohuokosten luvataan pienenevän ja ihon tuntuvan raikkaammalta ja sileämmältä. Naamiota suositellaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa. Itse uskoisin harvemmankin käytön riittävän ihan kelvollisiin tuloksiin. Itse en herkkäihoisena tykkää käyttää näin voimakkaita tuotteita liian usein. Lisäksi jo tämän levitys ottaa oman aikansa, joten kiireessä sitä ei kannata tehdä.

 

 

The Incredible Face Gel


Geelistä tuli suosikkituotteeni sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Muut näistä kolmesta ihonhoitotuotteesta vaativat jonkun verran aikaa, jota ei esim. arki-iltaisin meinaa olla, mutta geelin tulokset pääset näkemään heti. Kuten monien muidenkin puhdistusgeelien kohdalla, tämän käyttö ei vaadi muuta kuin kasvoille levityksen, hellävaraista hierontaa noin minuutin ajan ja pois pesemisen. Pestessä kannattaa vielä hieroa kasvoja aika reippaasti, sillä siinä vaiheessa ainakin mulla alkoi oikeasti tapahtua. Myös tämä geeli poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia, ja iho tuntuu välittömästi pehmeämmältä.

 

The Incredible Pore Mask


Viimeisenä vielä Pore Mask, joka nimensä mukaisesti puhdistaa ihohuokoset. Saman tyyppisiä naamioita olen käyttänyt ennenkin, mm. Lorealin Pure Clay Mask muistuttaa mielestäni tätä. Tämä on kuitenkin kaikkein tehokkain niistä kaikista, joita olen testannut. Naamio levitetään sormin puhdistettaville alueille, annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia ja sitten pestään pois. Tämä imee talia ja rasvaa iholta, puhdistaa ihohuokoset ja tekee niistä pienemmät ja tekee ihosta tasaisemman sekä pehmeämmän.

Itse suosittelen pysyttelemään mieluummin lähempänä tuota 15 minuutin vaikutusaikaa, sillä tämä kuivahtaa aika nopeasti todella kovaksi ja epämukavaksi naamioksi. Hetkellisen epämukavuuden kuitenkin kestää, koska poispesun jälkeen kasvot hehkuvat pehmeinä. Naama myös punottaa ainakin omalla kohdallani aika pahasti, mutta se menee ajallaan ohi.

 

 

Kaikki näistä ihonhoitotuotteista on pakattu käteviin yksittäispakkauksiin, ja etenkin kaksi jälkimmäistä tuotetta tulee vähän dippiastioita muistuttavissa purnukoissa. Tuotteiden annostelu ja levitys niistä käy todella kätevästi. Face Maskin mukana tuleva sivellin on ihan ehdoton, sillä naamion saa levitettyä kunnolla kaikkialle. Perjantai-iltana ennen eilisiä synttäribileitä käytin näitä ja sen jälkeen kosteutin ihon kunnolla ja voi hitsi että oli sen jälkeen raikas ja pehmeä iho. Lisäksi May Beauty saa plussaa siitä, että tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Ja sitten siihen alekoodiin, jota te kaikki kuitenkin olette odottaneet koko postauksen ajan. Saat kaikista May Beautyn verkkokaupan tuotteista -30 % alennusta koodilla johanna30. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

 

Siinä oli joulukalenterin ensimmäinen luukku, viikon päästä on sitten toisen luukun vuoro ja silloin puhutaan joululahjoista. Löytyykö sulta jo joulufiilistä?

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

8 Kommenttia

 • Vastaa Anu / sayitanywayblogi

  Tuo the Incredible Face Mask kiinnostaa! Mutanaamiot on mun heikkous ja sopivat sekaiholleni yleensä loistavasti 🙂

  joulukuu 3, 2017 at 18:31
 • Vastaa Melissa L

  Teen yleensä naamiot itse ja siksi kaikki merkit eivät ole tuttuja minulle.

  joulukuu 4, 2017 at 04:59
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Nyt on hyvä tilaisuus ostaa kokeiluun! 🙂 Mulla on myös sekaiho ja tämä toimii loistavasti.

  joulukuu 4, 2017 at 13:00
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Itse tekemällä saakin varmasti sellaisen naamion aikaan kuin haluaa 🙂 Jos silti tekee mieli joskus kokeilla jotain valmista tuotetta, tässä on hyviä vaihtoehtoja siihen.

  joulukuu 4, 2017 at 13:00
 • Vastaa hannamaria

  En oo kun kerran heidän tuotteitaan käyttänyt ja se mitä kokeilin, oli ihan OK. Yksittäispakkaukset on sekä hyviä että huonoja, sillä ainakin silloin kerran kun kokeilin tuntui, että tuotetta jäi todella paljon yli ja se oli seuraavaan kertaan asti hankala säilyttää.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  joulukuu 6, 2017 at 07:11
 • Vastaa Heidi Auvinen

  En ole ikinä kokeillut merkin tuotteita, mutta paljon hyvää olen kuullut – ehkä joku kerta pitäisi oikeasti kokeilla?

  joulukuu 6, 2017 at 07:22
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Lotraankohan jotenkin erityisen paljon näiden tuotteiden kanssa, mulla ei nimittäin ole ollut tuota ongelmaa 😀 Joidenkin muiden tuotemerkkien kanssa oon kyllä huomannut saman ja oikeassa olet – se on ärsyttävää.

  joulukuu 6, 2017 at 11:09
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Kokeile ihmeessä! 🙂

  joulukuu 6, 2017 at 11:10
 • Jätä kommentti