Follow me:

Jos uskallan hypätä, olenko rohkea?

 

Hyvää huomenta! Vuoden 2017 ensimmäinen viikko meni pitkälti sulatellessa kaikkia viimeaikaisia tapahtumia ja jäsennellessä asioita. Pidin samalla vähän vapaata blogistakin, kun mulla ei tuntunut olevan tänne mitään tarjottavaa. Vielä jokunen viikko sitten mulla oli luonnoksissa vaikka kuinka monta postausta odottamassa julkaisua, mutta joulun ja vuodenvaihteen jälkeen takki olikin yhtäkkiä aivan tyhjä. Joskus on tosin ihan hyvä hiljentyä hetkeksi ja kerätä ajatuksia rauhassa. Toivottavasti nyt olen taas astetta lähempänä kaikkia uusia ideoita.

 

 

Tämä on se vuosi, jolloin mun pitäisi tehdä monia suuria päätöksiä. Pitäisi tietää, miten ja missä haluan lähitulevaisuuteni viettää. Oon aina ollut sellainen ihminen, joka miettii jokaisen askeleen liiankin tarkkaan. Jos teen näin, mitä siitä seuraa. Jos jätän tekemättä, mitä silloin tapahtuu. Tällä kertaa tekisi mieli vain heittäytyä ja kokeilla jotain aivan uutta. Unohtaa se ääni, joka huutaa että saatan epäonnistua, ja muistaa että ihan yhtä hyvin voin myös onnistua.

Aloitin vuoden alusta työstämään bullet journalia (lue lisää täältä) ja yksi asia, jonka halusin ehdottomasti kalenterin alkuun, on to do -lista tälle vuodelle. Tiedättekin varmasti jo, kuinka paljon nautin erilaisten listojen toteuttamisesta, mutta tähän en aio laittaa mitään ”osta lisää vessapaperia” – tyyppisiä arkisia askareita. Sen sijaan lisäilen siihen kaikkia hauskoja juttuja, joiden toteuttamiseksi joudun haastamaan itseni tavalla tai toisella. Voisin tehdä aiheesta vähän tarkempaa postausta, kunhan pääsen kunnolla vauhtiin.

Onko sulla joitain haaveita, joita et ole vielä pystynyt/uskaltanut lähteä tavoittelemaan? Olisi kiva kuulla niistä. Näytti sun (lähi)tulevaisuus miltä hyvänsä, toivotan joka tapauksessa mukavaa uuden viikon alkua!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti