Follow me:

Humble Brush hammasharjat

 

 

Mulla on ollut jo vähän aikaa etsinnässä hammasharja, joka ei rasita luontoa yhtä paljon kuin muoviharjat, ja joka kaiken lisäksi näyttäisi hyvältä kylpyhuoneessa. En jaksa pistää hammasharjoja piiloon joka pesun jälkeen, joten en halua enää mitään sinisiä tai punaisia hirvityksiä kylppäriini.

Humble Brush on ihan täydellinen hammasharja! Olin nähnyt näitä aiemmin vain verkkokaupoissa, mutta kun bongasin ne kauppareissulla, ostin saman tien uudet harjat itselleni ja miehelle. Prismasta löytyi vain mustia ja valkoisia, mikä ei toki mua haitannut, kun juuri ne värit halusinkin, mutta esim. Ekolo, Zico’s ja Jolie myyvät muitakin värejä. Saatavilla on muuten myös lasten harjoja!

 

 

Vaikka jo pelkästään Humble Brushin yksinkertaisen kaunis ulkonäkö on ainakin mun mielestä riittävän suuri syy hankkia sellainen, erityisen hienon tästä tuotteesta tekee sen ekologisuus. Jokainen harja on pakkaustaan myöten 100 % kierrätettävä. Jopa bambuvarsi on pandaystävällinen, mistä erityisesti mieheni oli kovin iloinen (häntä huoletti, jäävätkö pandat nyt ilman ruokaa).

Ja jos en vieläkään saanut sua houkuteltua ekologisten hammasharjojen maailmaan, tiedoksesi että jokaisesta myydystä harjasta Humble Brush lahjoittaa yhden harjan hammashoitoa tarvitseville. Teet siis tuplasti hyvää ostamalla tämän hammasharjan! Hintaa näillä on 4-5 euroa ja ne kestävät käyttöä yhtä hyvin kuin tavallisetkin harjat.

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti