Follow me:

Huikea kosmetiikka-arvonta

 

Aivan mahtavaa sunnuntaipäivää! Mä oon tänään erityisen innoissani, koska nyt pärähtää käyntiin aika huikea arvonta. Tämä on ihan kevyesti blogin historian suurin arvonta, ja halusin toteuttaa sen ihan sen takia että te lukijat olette ihan parhaita ja ansaitsette pientä hemmottelua.

Jollekin teistä lähtee mahtava paketti täynnä erilaista kosmetiikkaa. Arvoa paketilla on yli 120 euroa, joten ihan pienestä jutusta ei ole kyse. Paketista löytyy yhteensä 20 erilaista tuotetta meikkaukseen, ihonhoitoon ja hiuksille. On Lumenea, Nyxiä, Essencea ja vaikka mitä muuta. Kuvaan tänään iltapäivällä blogin Facebook-sivulle videon, jossa esittelen vähän tarkemmin näitä tuotteita.

 

 

Osallistumisaikaa on ti 31.10. klo 21 asti. Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen, mikä paketin tuote kiinnostaisi sua erityisesti ja miksi. Jos kuvasta ei selviä tarpeeksi tuotteista, kurkkaa Facebookista tarkempi esittely. Muista kommenttia jättäessäsi sähköpostiosoite! Jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittoon, myös Instagramissa pystyy osallistumaan arvontaan.

Nyt kannattaa ehdottomasti kokeilla onneaan, tsemppiä arvontaan! :)

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti