Follow me:

Helteenkin kestävä meikkipohja

Kesähelteillä on välillä ihanaa kulkea kevyehköllä meikillä tai ihan ilman meikkiä kokonaan. Ainakin itselläni tulee kuitenkin päiviä, jolloin ”täytyy” (lue: haluaa) meikata ihan kunnolla peittävästi. Kuumilla ilmoilla meikin pysyvyys on vielä enemmän koetuksella kuin tavallisesti, ja käytettyihin tuotteisiin on syytä kiinnittää erityisen paljon huomiota. Oma komboni pysyvään meikkipohjaan syntyi oikeastaan vahingossa, mutta tällä on nyt hikoiltu jo Purpflash, Guns n’ Rosesin keikka ja monta muuta aurinkoista kesäpäivää. Toimii! Lisään jokaiseen tuotteeseen linkin ostopaikkoihin.Hyvä pohjustus on mulle meikissä kaiken a ja o. L’Oréal Paris Infallible Mattifying Primer -pohjustusvoide tasoittaa ihoa, vähentää kiiltoa ja häivyttää ihohuokosia. Pieni pisara tätä riittää koko kasvoille ja antaa silkkisen pehmeän sekä tasaisen pohjan meikkivoiteelle. Meikkivoiteena käytän edelleen vanhaa Essencea, jota en kokenut tarpeelliseksi esitellä tässä. Sen sijaan halusin ottaa postaukseen mukaan uudemmat löytöni Essence-hyllystä.
Käytän tällä hetkellä kahta eri Essence-peitevoidetta; Get Picture Ready! Brightening Concealer heijastaa valoa ja peittää hyvin tummat silmänaluset. Sitä on erityisen helppo levittää sen pallon muotoisella sieniapplikaattorilla. Stay All Day 16 h -peitevoide taas sopii hyvin koko kasvoille kirkastamaan ilmettä sekä peittämään mahdollisia epäkohtia. Matt Touch Blush ei sinänsä liity meikin pysyvyyteen, mutta mattapintainen poskipuna kauniissa sävyssä tuo mielestäni kivan raikkauden kesäkasvoille.

Myös meikin kiinnityksessä luotan nykyään L’Oréaliin. Infallible Fixing Mist on saanut ihan älyttömästi kehuja blogimaailmassa, enkä yhtään ihmettele miksi. Meikinkiinnityssuihkeen avulla meikki pysyy koko pitkän päivän paikoillaan kuumuudesta huolimatta. Kuten monet jo tietävätkin, tämän suihkeen salaisuus on siinä, että sitä on ravistettava kunnolla ennen käyttöä. Tällöin tuotteessa olevat puuteripartikkelit asettuvat kasvoille tasaisesti poistaamaan rasvaisuutta ja kiiltoa, eivätkä jää valkoisiksi klönteiksi.
Jos haluan kiinnittää meikin ihan viimeisen päälle ja varmistaa ihon mattaisuuden, käytän ennen kiinnityssuihketta maltillisesti NYXin HD Studio Finishing Powder -puuteria. Todella hienojakoinen mineraalipuuteri levittyy kasvoille samettisen pehmeänä ja jättää jälkeensä kauniin mattaisen pinnan. Tämänkin kanssa kannattaa kuitenkin muistaa kohtuus, ettei kasvoilta löydy yhtäkkiä valkoisia läikkiä. Näitä kahta meikinkiinnitystuotetta en enää vaihtaisi pois.
Mitkä ovat sun ehdottomat meikkituotteet kesäkuumalla, vai viihdytkö mieluummin ilman meikkiä?

Lisää mm. mun Essence-suosikeista voit lukea täältä: 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti