Follow me:

Halpa-Halli yllättää sisustajan

Meillä päin ei ole Halpa-Hallia ja mä oon jotenkin ollut aina siinä käsityksessä, että kyseisestä kaupasta ei saa mitään kovin tyylikästä. Mikä nyt sitten kenellekin on tyylikästä, mutta ainakaan omaan makuuni sopivia tuotteita en odottanut sieltä löytyvän. Väärässäpä olin taas. Joku viikko sitten bongasin eräästä Facebook-ryhmästä (kyllä, taas) kivan pienen metallikorin, jossa oli puupohja, ja tiesin että sellainen olisi saatava uuteen keittiöön. Seuraava pulma oli, että mistä löydän Halpa-Hallin tähän hätään. Siihenkin löytyi pian ratkaisu, sillä heillä on nykyään myös verkkokauppa.

Toki saman korin halusi moni muukin ja nyt sellainen löytyy varmaan puolelta suomalaisista talouksista (okei, pientä liioittelua ehkä…), mutta eipä se mua haittaa – kori on nimittäin täydellinen keittiööni. Tällä pikkuruisella korilla oli hintaa 3,95 e, mutta tilasin saman tien kylpyhuoneeseen isomman version joka oli pari euroa kalliimpi. Korit taisivat todellakin mennä kuin kuumille kiville, sillä verkkokaupassa pienempi kori on tällä hetkellä loppu ja isompaa on saatavilla vain myymälästä. Jos sullekin tuli nyt tarve saada tämä kori, kannattaa seurailla tämän linkin takaa, josko koreja taas tulisi myyntiin.

Samalla tilauskerralla tilasin muutamia muitakin juttuja kotiin, mm. kuvissa näkyvän leikkuulaudan sekä oliivioksan. Jos haluat kotiisi jotain uutta piristystä, mutta et välttämättä halua maksaa siitä maltaita, suosittelen ehdottomasti vilkuilemaan Halpa-Hallin sisustuspuolta – sieltä voi tehdä vaikka mitä edullisia löytöjä. Todellakin iloinen yllätys!

Onko Halpa-Hallin valikoima sulle ennestään tuttu?

Lue myös nämä viimeaikaiset jutut:

Bette Box ALEKOODI

Uusi koti

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti