Follow me:

Essence Matt Matt Matt huulipunat

 
 

En muista yhtään, mistä luin alunperin näistä Essence Matt Matt Matt -huulipunista ja niiden loistavasta hinta-laatusuhteesta. Joka tapauksessa joku näitä kehui ja paljon, joten mun oli sinä samaisena päivänä käveltävä Tokmanniin ostamaan omani kokeiluun.

Ostos ei paljoa kukkaroa verottanut, näillä edullisilla huulipunilla kun on hintaa vain noin 2-3 euroa kappale. Nappasin vielä mukaani molempiin sävyihin sopivat huultenrajauskynät, joilla oli hintaa alle 2 euroa. Essencen tuotteita löydät ainakin Tokmanneista sekä K-Citymarketeista. Jos et ole vielä tutustunut tähän erittäin edulliseen meikkimerkkiin, suosittelen tekemään sen pian!

 
 

Ehkä muistattekin, että mä oon aika huono käyttämään huulipunia, ja viihdynkin yleensä mahdollisimman luonnollisilla huulilla. Huulirasva on se mun juttu. Siksi valitsin näistä huulipunista kaksi vaaleahkoa sävyä, 01 Natural Kiss sekä 03 Wow Effect. Sävyihin lähes täydellisesti sopivat huultenrajauskynät ovat 11 In the Nude ja 06 Satin Mauve.

Valikoima vaalein sävy Natural Kiss olisi saanut olla vähän nudempi, tämä on väriltään aika punertava huulilla. Wow Effect taas on tummempi, viileän liila sävy, joka taittaa huulilla enemmän sinisen suuntaan. On hyvin mahdollista, että kotiutan näitä punia vielä parissa muussakin sävyssä. Tykkään näiden yksinkertaisesta ulkomuodosta, joka on yllättävän laadukas hintaansa nähden. Myös itse tuote on loistava. Nimensä mukaisesti nämä ovat mattahuulipunia, mutta eivät jätä huulille minkäänlaista tahmeutta tai kiristävää tunnetta. Ihan kuin huulivoidetta levittäisi.

 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti