Follow me:

Essence Matt Matt Matt huulipunat


En muista yhtään, mistä luin alunperin näistä Essencen huulipunista ja niiden loistavasta hinta-laatusuhteesta. Joka tapauksessa joku kehui näitä niin paljon, että taisin sinä samana päivänä kävellä Tokmanniin ostamaan omani kokeiluun.
Ostos ei paljoa kukkaroa verottanut, näillä edullisilla huulipunilla kun on hintaa vain noin 2-3 euroa kappale. Nappasin vielä mukaani molempiin sopivat huultenrajauskynät. Essencen tuotteita löydät ainakin Tokmanneista, Kärkkäiseltä sekä pretty.fi-verkkokaupasta. Jos et ole vielä tutustunut tähän erittäin edulliseen meikkimerkkiin, jolta löytyy joitain varsin laadukkaitakin tuotteita, suosittelen.


Oon edelleen huono käyttämään huulipunia, ja viihdyn yleensä mahdollisimman luonnollisilla huulilla. Siksi valitsin näistä kaksi vaaleahkoa sävyä, 01 Natural Kiss sekä 03 Wow Effect. Väreihin melko täydellisesti sopivat huultenrajauskynät ovat sävyissä 11 In the Nude ja 06 Satin Mauve. Koko valikoiman vaalein sävy eli Natural Kiss olisi saanut olla omaan makuuni hieman nudempi, tämä on väriltään aika punertava. Wow Effect taas on sopivan viileä ja vähän näyttävämpi sävy, johon olen ihan tyytyväinen.
On hyvin mahdollista, että kotiutan näitä punia vielä parissa muussakin sävyssä – en nimittäin löydä näistä juuri pahaa sanottavaa. Näiden yksinkertaisen kaunis ulkomuoto on klassinen ja laadukkaan oloinen, ja itse tuote on myös hintaansa nähden loistava. Nimensä mukaisesti nämä ovat mattahuulipunia, jotka jättävät huulille mattapinnan, mutta ilman minkäänlaista tahmeutta tai kiristävää tunnetta. Aivan kuin huulivoidetta levittäisi.
Onko siellä joku löytänyt muita Essence-suosikkeja? Saa jakaa tietoa meille muillekin!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti