Follow me:

Elämäni suurin meikkitilaus

 

 

Monelle saattaa olla ihan tavallista ostaa useampia meikkituotteita kerralla. Itse oon tottunut olemaan meikkien suhteen mahdollisimman säästeliäs, ja ostankin uudet meikit yleensä vasta ihan todelliseen tarpeeseen. Joskus tietysti tulee vastaan joitain hyviä tarjouksia, jolloin on pakko toimia. Niin kävi, kun vietin yksi yö aikaa selaillen Cocopandan sivuja. Oon halunnut kokeilla Nyxin tuotteita jo pitkään, ja nyt kun Cocopandalla sattui olemaan aika tuntuvia alennuksia monissakin tuotteissa, en voinut enää vastustaa kiusausta.

Kuten kuvasta näkyy, tilasin vähän kaikenlaista, ja eksyipä joukkoon yksi edullinen Makeup Revolutionin tuotekin. Kaikkia olen jo hypistellyt moneen kertaan ja testaillut. Teen näistä erillisiä postauksia, sillä en viitsi tehdä kilometripostausta esittelemällä kaikkia kerralla. Osa meikeistä oli aika peruskauraa – ei siis missään nimessä huonoja, mutta ei nyt parhaita mahdollisiakaan – mutta osaan tykästyin ihan tosissani.

 

 

Tämä oli mun ensimmäinen tilaus Cocopandalle, mutta voin sanoa varmaksi, että viimeiseksi se ei jää. Heillä on valtava valikoima eri merkkien tuotteita edullisin hinnoin. Tilaisin vaikka koko verkkokaupan tyhjäksi, jos voisin. Koko tämä paketti maksoi alle 50 euroa, ja sain vielä valita tilaajalahjaksi tuon kätevän Shelas-meikkitelineen. Sille jäi hintaa vain vaivaiset 5 euroa. Lisäksi tilaaminen oli helppoa, eikä tilaukseen tullut erillisiä toimitus- tai laskutuskuluja. Paketti oli noudettavissa pakettiautomaatista muutaman päivän kuluttua.

En voi tarpeeksi korostaa, miten tyytyväinen olen tähän nettikauppaan. Tämä ei sitten tosiaankaan ollut mikään maksettu mainos, vaan ihan aitoja kehuja kyseistä paikkaa kohtaan. Suosittelen! Jos haluat tietää, mitkä näistä tuotteista saavat multa ehdottomasti plussaa, pysy kuulolla vaikka blogin Facebookissa tai Instagramissa, joihin ilmoitan aina kun uusia postauksia tulee.

Kivaa lauantaita kaikille!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti