Follow me:

Ei Halloween-asua? Ei hätää!

 

 

Onko sulla Halloween-juhlat tiedossa, mutta et tiedä miksi pukeutuisit? Etkö jaksa/osaa/ehdi/(lisää itse verbi) tehdä asua itse? Tässä sulle helppo ratkaisu. Keräsin kollaasiin joitain Cybershopin sivuilta löytyviä Halloween-juttuja. Näiden lisäksi sieltä löytyy vaikka mitä kivaa; katso itse tästä.

Suoraan sanottuna en oo tainnut yläasteaikojen – eli pahimpien goottikausien – jälkeen montaakaan kertaa vierailla koko kaupan sivuilla. Yllätyin kuitenkin positiivisesti: nettikaupasta löytyy sivukaupalla toinen toistaan hurjempia koristeita, asusteita ja asuja – eikä useimpia ole hinnallakaan pilattu. Mun alkuperäinen suunnitelma muuttui, ja mulla tuleekin olemaan aivan eri asu lauantaina, kuin alunperin olin ajatellut. Niinpä teimme neljän ihmisen voimin tilauksen Cybershoppiin, ja nyt meillä on toivottavasti kaikilla jotain kivaa päällä silloin. Näette sitten lähempänä vähän sneak peekia!

Jos haluat tilata Cybershopista jotain ja juhlat on jo tällä viikolla, kannattaa toimia nopeasti. Tänään klo 12 mennessä tehdyt tilaukset luvataan varmasti saapuvaksi ennen ensi viikonloppua. Jos tilaat jotain pientä, esim. piilolinssejä, koruja tai tatuointeja, mahtuu tilauksesi kirjeeseen, ja se saapuu suoraan kotiin.

Ei muuta kuin tilaamaan pikapikaa, ja kerro ihmeessä mullekin jos löydät jotain kivoja asusteita tuolta. Palataan taas pian!

 


SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti