Follow me:

Bette Box maaliskuu 2019 – katse yksityiskohtiin

 

Maaliskuun Bette Box keskittyy yksityiskohtiin ja siitä löytyy tuotteita hiusten- sekä ihonhoitoon. Lisäksi boksissa on mukana tilaajalahja. Muutama tuotemerkki on itselleni entuudestaan täysin tuntematon, joten tutustutaanpa vähän paremmin boksista löytyviin tuotteisiin.

 

Ziaja Oliivi misellivesi


Ziajan tuotteisiin oon tykästynyt jo aiempien Bette Boxien myötä. Tälläkin hetkellä mulla on käytössä tammikuun boxista tuttu entsyymikuorinta, josta tykkään mielettömästi. Misellivettä oon käyttänyt aina silloin tällöin ihon puhdistukseen, joten varmasti tämäkin puteli pääsee käyttöön. Tuotteen luvataan puhdistavan ihon ja meikin hellävaraisesti ja suojaavan ihoa kuivumiselta. Misellien partikkelit imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia magneetin tavoin. Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille ja parin kokeilukerran jälkeen se tuntuu ainakin omalle iholleni sopivalta tuotteelta. Tuotetta saa kauneushoitoloista ja kampaamoista sekä stoorla.fi. Ovh. n. 10 e/200 ml.

 
 
Bette Box maaliskuu 2019

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

 

SkinMood Makeup-up Blender


Tämä kuulemma ”tattina” tunnettu blenderi on mulle aivan uusi tuttavuus. Sen luvataan levittävän meikin iholle unelmanohuesti ilman rajoja, mikä kieltämättä kuulostaa hyvältä. Blenderi sopii voidemaisten sekä puuterimaisten meikkituotteiden levittämiseen. Tämä menee testiin, kunhan nykyisestä meikkisienestäni aika jättää. Blenderiä saa ostettua Ruohonjuuresta sekä Life-luontaistuotekaupoista. Lisätietoja ja käyttöohjeet löytyy hyvanolonmaailma.fi. Ovh. 9,90 e.

 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer


Boxista löytyi Garnierin itseruskettava liina, joka takaa nopean, helpon ja luonnollisen rusketuksen. Itseruskettava yksinkertaisesti levitetään kuivalle iholle liinan avulla ja rusketuksen luvataan kestävän iholla jopa viikon. Tätä tuskin tulen testaamaan, koska itseruskettavat eivät ole mun juttu. Pakko kuitenkin myöntää, että jos liina todella toimii kuten luvattu, voi se olla ihan näppärä joissain tilanteissa. Liinoja saa ostettua Sokokselta, Stockmannilta ja K-Citymarketeista. Ovh. 2,30 e/kpl.

 
 
Bette Box maaliskuu 2019 sisältö
 

Himalya Herbals Sparkly White -hammastahna


Yrttihammastahna kuulostaa mun korvaani todella erikoiselta, ja maultaan sekä hajultaan se sitä onkin. En ole yrttien ystävä muutenkaan, joten en halua niitä myöskään hammastahnaani. Hammastahnan luvataan poistavan pinnallisia tahroja hellävaraisesti ja tekevän hampaista valkoisemmat kahdessa viikossa. Testituubi on kooltaan vain 10 ml, joten tuskin ehdin nähdä käytön aikana sen kummempia tuloksia, enkä aio ostaa tätä itselleni. Mikäli hammastahna herätti kiinnostuksesi, sitä saa ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja sen ovh. on n. 3,20 e/75 ml.

 

Cutrin Vieno Cleansing Conditioner


Vieno on hellävarainen ja hajusteeton pesevä hoitoaine hiusten puhdistukseen shampoopesujen välissä. Tuote puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa tehokkaasti sekä rauhoittaa ja suojaa erityisesti kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Hiuksista luvataan tulevan käytön jälkeen pehmeät ja ilmavat. Hoitoaine kuulostaa todella lupaavalta ja toivonkin sen lunastavan lupauksensa. Tämän testaaminen kuitenkin saa odottaa, kun käytän ensin muita hiustuotteita loppuun. Vienoa saa ostettua Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä kampaamoista ja sen ovh. on 19,90e /400 ml.

 
 
 

Noughty Wave Hello -shampoo


Noughtyn shampoo tuli boksista täysikokoisena ja siitä on liikkunut kolmea eri versiota. Itse olisin toivonut ennemmin joko hoitavaa ja rauhoittavaa Care Taker -shampoota tai kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettua To the Rescue -shampoota. Suorahiuksisena kiharille/taipuisille hiuksille suunnattu Wave Hello tuntuu vähän turhalta tuotteelta, mutta sen kerrotaan soveltuvan myös suorille ja kuiville hiuksille. Merileväuutetta ja avokadoöljyä sisältävä shampoo kuulostaa kyllä sinänsä kiinnostavalta, joten kokeiluun se tulee pääsemään ennemmin tai myöhemmin. Noughtyn vegaanisia tuotteita myyvät Stockmann, Hehku ja Kicks. Shampoon ovh. on 10,90 e/250 ml.

 

Tilaajalahjana boksin pohjalta löytyi Bette-kangaskassi, joka on kiva juttu kangaskassia aina mukana kantavalle. Muuten tämä boksi ei sytyttänyt ihan älyttömästi. Mikään tuote ei aiheuttanut suurempia reaktioita ja helmikuun boksin painotuttua hiustenhoitoon olisin toivonut tältä boksilta enemmän vaihtelua. Katsotaan, mitä huhtikuussa ilmestyvä ehostusta, uutuuksia ja meikkiä sisältävä Bette Box tuo tullessaan. Jos et ole Bette Boxin tilaaja, mutta haluat saada huhtikuun boksin, pääset tilaamaan sen täältä.

Mitä sä tykkäsit maaliskuun Bette Boxista? Löytyikö siitä sulle uusia tuotetuttavuuksia?

 
 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

 

*Jos tykkäät sisällöstä, jaa ihmeessä se myös kavereidesi nähtäväksi alla olevilla jako-napeilla*

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Elli

  No hei ihanat kuvat taas kerran! 😍 Mä tykkäsin Noughtyn shampoota ja itseruskettavasta eniten.

  maaliskuu 12, 2019 at 07:59
  • Vastaa Johanna

   No voi kiitos ihana! <3 Kiva että sulle löytyi mieluisia tuotteita 🙂

   maaliskuu 12, 2019 at 09:03

  Jätä kommentti