Follow me:

Bette Box alekoodi

 

Mikäli suakin alkaa jo pikkuhiljaa ahdistaa tuleva syksy kuten mua, mulla olisi nyt tarjolla pientä helpotusta pimeneviin iltoihin. Tällä hetkellä onneksi saadaan vielä nauttia kesäisistä ilmoista, mutta mikäli syyskuussa ilmat eivät enää helli, täytyy kehitellä muita keinoja hemmotella itseään. Aiemmin LivBoxina tunnettu Bette Box on siihen tarkoitukseen täydellinen. Kuukausittain ilmestyvän kauneusboxin voi tilata määräaikaisesti kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi, tai jatkuvana tilauksena kuukausiveloituksella.

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

 

Jokaisessa Bette Boxissa on valikoima tuotteita eri kauneuskategorioista – niin uusia kuin tunnettujakin brändejä. Syyskuun boxissa on luvassa mm. täysikokoinen meikkituote Lumenelta ja kaksi muuta täysikokoista tuotetta. Jos haluat lukea ensi kuun boxista lisää, kurkkaa tänne. Samasta linkistä pääset osallistumaan myös arvontaan, jossa voit voittaa syyskuun Bette Boxin itsellesi ja ystävällesi.

Arvontaan kannattaa ehdottomasti osallistua, mutta jos haluat varmistaa että saat boxin ensi kuussa, suosittelen tilaamaan sen. Nyt on hyvä hetki, sillä saat syyskuun Bette Boxin alennettuun hintaan vain 15,90 e (norm. 18,90 e/kk) käyttämällä koodia SYYSBETTE. Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Tilaamaan pääset tästä. Tarjous on voimassa 20.8.17 asti.

Musta tuntuu, että laitan itsekin tilauksen menemään, jotta on jotain mitä odottaa ensi kuussa. Kuka muu innostui?

Kuva: bettebeauty.fi

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti