Follow me:

Beauty UK Posh Palette no. 3

 

Nyt on kyllä myönnettävä, että vaikka mä en juuri koskaan meikkaa värien kanssa, nyt oon löytänyt uuden luomivärirakkauden. Halloween lähestyy kovaa vauhtia, ja silloin on tiedossa jokavuotiset kaveriporukan Halloween-bileet. Paljastamatta vielä sen enempää, miksi pukeudun tänä vuonna, voin kertoa, että asuun kuuluu sininen luomiväri. En itse asiassa ollut edes vielä päättänyt Halloween-asuani tilatessani tätä palettia Cocopandalta, vaan ostin luomiväripaletin muuten vain testiin, mutta se olikin ihan täydellinen ostos tulevaa asuani varten.

 

 

Ostin tämän paletin ihan puhtaasti siksi, että halusin pitkästä aikaa leikitellä värikkäällä meikillä omaksi ilokseni – lisäksi pakkaus oli kivan simppeli, ja kaiken kukkuraksi tämän sai alle vitosella! Tämänhetkinen hinta näyttää olevan 6,30 e, ei siis paha sekään. Paletin pääset ostamaan tästä. En ole sen kummemmin tutustunut Beauty UK:n tuotteisiin, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. En tiedä, montako tämän Posh Palette -sarjan paletteja kaikkiaan on, mutta ainakin Cocopandalta löytyy neljää eri sävyvalikoimaa. Tämä omani on tosiaan numero 3 Festival. Muut paletit näyttäisivät olevan hillitymmän sävyisiä.

 

 

Koska tämä oli tosiaan varsin edullinen ostos, ajattelin, että tällä hinnalla saan varmaan laadultaan samanlaisen paletin kuin ne, mitä käytettiin joskus lapsena kun oikeasta meikkaamisesta ei ollut vielä tietoakaan. Voi kuinka väärässä olinkaan. Ensinnäkin tämä yksinkertainen pakkaus on myös kaunis, ja yllättävänkin laadukkaan oloinen. Lisäksi paletissa on iso peili, josta näkee juuri sopivasti silmät, joita luonnollisesti tällä yritetäänkin meikata.

Värejä on kymmenen – niistä seitsemän on kauniita kirkkaita sävyjä keltaisesta punaiseen ja vihreään. Omasta mielestäni hyvä lisä tähän joukkoon ovat myös mattamusta ja kauniisti hohtava valkoinen. Vaaleahko laventeli on myös kaunis sävy, mutta ehkä vähän yksinäinen kirkkaiden värien keskellä. Positiivisin yllätys oli se, että kaikki sävyt ovat oikeasti tosi pigmenttisiä. Tässä näette ne iholla.

 

 

Kaiken kaikkiaan siis en olisi juuri parempaa silmämeikkiostosta voinut tähän hintaan tehdä! Mulla on ollut nyt jo ties miten pitkään käytössä Maybellinen The Nudes -peruspaletti, mutta kun siitä aika jättää, voisin ehdottomasti harkita hankkivani tällaisen Posh Paletten jossain muussa sävyssä. Esim. tämä no. 4 Galaxy näyttäisi varsin mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Oon himotellut sitä Maybellinen Rock Nudes -palettia, mutta tässä olisi samantyylisiä sävyjä puolet halvemmalla.

Onko siellä muita Beauty UK:n edullisiin meikkeihin hurahtaneita?

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti