Follow me:

Babyliss 180′ Sublim Touch Pro – helppoa hiusten kiharrusta

 

 

Hehkutin tätä viime kuussa ostamaani kiharrinta blogissa jo vähän aikaa sitten. Nyt kerron miksi. Oon aivan mielettömän laiska laittamaan hiuksiani ellei se hoidu supernopeasti ja -helposti. Siksi oon heittänyt kaikki kihartimet nurkkaan jo vuosia sitten, ja suoristusrautakin on käytössä ehkä kerran kahdessa kuukaudessa. Mun käsitys hiustenlaitosta baari-iltaa varten on se, että harjaan ne takkuvapaiksi ensimmäistä kertaa pariin viikkoon 😀 Hävettää ihan myöntää, joskus muinoin taisin kyllä olla aika ahkerakin laittamaan hiuksiani. Viime uutenavuonna yritin kihartaa näitä ikivanhoilla lämpörullilla, mutta latvat oli piikkisuorat jo ennen kuin päästiin edes lähtemään minnekään. No, tähän kaikkeen on tullut muutos viime aikoina.

 

 

Kiharrinta ostaessa olin melko skeptinen ja ajattelin, että kokeillaan nyt vielä kerran. Jos sitä tulisi käytettyä edes joskus. Ja ainahan sen voi laittaa kiertoon jos sille ei tule käyttöä… No yllätys oli todellakin positiivinen kun rakastuin tähän silmittömästi heti ensimmäisellä käyttökerralla. En edes tarkalleen tiedä mikä tässä laitteessa on niin loistavaa, mutta tää täyttää kaikki mun kriteerit; se lämpenee nopeasti, sitä on superhelppo käyttää, ja lopputulos on näyttävä mutta luonnollinen (ja kestää ihan oikeasti pitkään!).

 

 

Kuten kuvista näkyy, mulla on luonnostaan varsin suorat ja oikeastaan aika itsepäiset hiukset. Suurimman osan ajasta ne kirjaimellisesti vaan roikkuu. Pieni eloisuus ja ilmavuus ei siis ainakaan haittaa – ja kumpaakin tämä kiharrin ehdottomasti tuo. Lisäksi se jättää hiukset silkkisen pehmeiksi ja kauniin kiiltäviksi. Vaikka kiharran melko ohuita osioita kerrallaan, on laite niin tehokas että yhtä suortuvaa ei tarvitse kauaa lämmittää. Kiharran yleensä vain latvat, jolloin kieputan kuvan mukaisesti hiuksia pari kierrosta laitteen ympärille ja odotan noin 10 sekuntia. Koko pään läpi käymiseen menee alle viisi minuuttia!

Kihartimen koko on 32 mm, eli se on jo melko paksu eikä siis sovellu ihan lyhyille hiuksille. Tämä koko on keskipitkille hiukselleni ihanteellinen ilmavien kiharoiden tekemiseen. Myöskin lämmönsäätö tässä on superkätevä – pyörivällä renkaalla voi valita itselleen sopivan lämmön. Itse käytän usein toisiksi kuuminta asetusta ja se on toiminut mainiosti. Alle laitan XZ:n muotoilusuihketta, joka sisältää lämpösuojan.

 

 

Ja mikä kaikkein parasta, nämä kiharat siis tosiaankin pysyy. En millään ehdi aamuisin laittamaan hiuksia ennen koulua, joten kiharran ne iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Laitan hiukset yöksi löysälle nutturalle ja voilá – aamulla odottaa valmis kampaus! En montaa helpompaa tapaa tiedä, millä saisin hiukseni näyttämään näin hyviltä. Oman BaBylissini ostin Citymarketista -25 % alennuksella, mutta ei näiden hinta taida normaalistikaan olla kuin noin 30e.

Suosittelen ehdottomasti hakemaan omasi, jos vaivattomat ja kestävät kiharat kiinnostaa!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Hannah

  Näyttääpä hyvältä! 😀 kiitos vinkistä ja ehdottomasti pistän korvan taa jos joskus hommaan kihartimen 🙂 mulla kans hiukset vaa roikkuu eikä asetu mitenkää 😀 oon itekkii ollu laiska laittellee hiuksii et ehdottomasti nopee piristys on paikallaa 😉 se just et helppous, nopeus ja vaivattomuus on se mun juttu :'D meikkaanki aamusin sen 5-15min enkä yhtää enempää 😀

  helmikuu 25, 2016 at 13:53
 • Vastaa Josha

  Kiva että vinkki kelpasi! Mulla on kyllä kans just toi että nykyään menee mukavuus ja helppous muiden juttujen edelle, eikä sitä enää jaksakaan laittautua viimesen päälle ku ihan erityistapauksissa 😉 Mutta tää on kyllä nopea pelastaja arjessakin 🙂

  helmikuu 25, 2016 at 14:28
 • Jätä kommentti