Follow me:

Arvonta blogin Facebookissa

 

 

Joko sä seuraat blogia Facebookissa? Mikäli vastaus on ei, nyt on korkea aika ottaa sivu seurantaan. Facebook-sivulle päivittelen usein erilaisia mietelauseita, behind the scenes -materiaalia ja muita kuulumisia, joita ei muissa kanavissa näy. Viikoittain sivulle ilmestyy myös kosmetiikkakeskiviikko-hengessä joku ajankohtaan sopiva kosmetiikkasuositus.  

Tänään kosmetiikkakeskiviikko räjähtää vielä astetta isommaksi, sillä Facebookissa käynnistyy aika huikea Kocostar-arvonta! Korealaisen ihonhoitobrändin Kocostarin suositut Slice Maskit ovat hedelmäviipaleiden muotoisia, mikä helpottaa niiden laittamista kasvoille juuri niihin kohtiin, jotka kaipaavat hoitoa. Arvoa näillä naamioilla on ostopaikasta riippuen n. 5 euroa/paketti. Yhdessä pakkauksessa on 12 viipalenaamiota. Arvonnassa voit voittaa 10 pakettia eli 50 euron arvosta naamioita!

 

 

Viisi pakettia on omenaviipalenaamioita, joiden omenauute heleyttää ihoa. Toiset viisi ovat banaaninaamioita, joiden banaaniuute ravitsee ihoa. Olen käyttänyt molempia naamioita, ja ne jättävät ihon ihanan raikkaaksi ja kosteutetuksi. Heitin arvontaan mukaan vielä 18 kpl eri mallisia kulmasabluunoita, joiden avulla kulmakarvojen meikkaaminen sujuu vaivattomasti.  

Ota siis Facebook-sivu seurantaan, niin pääset lukemaan joka viikko hyvän mielen päivityksiä ja mikä parasta, pystyt osallistumaan arvontaan. Osallistumiseen ei vaadita muuta kuin sivusta ja arvontajulkaisusta tykkääminen, helppoa vai mitä! Arvonta päättyy ti 3.4. klo 20, minkä jälkeen julkaisen voittajan Facebookissa ja otan häneen yhteyttä yksityisviestillä. Onnea skabaan, tavataan pian FB:n puolella!

P.S. Jos ei arpaonni osu tällä kertaa sinuun, saat ostettua näitä herkullisen näköisiä kangasnaamioita eleven.fi -verkkokaupasta.

Previous Post Next Post

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti