Follow me:

Arjen kukkavinkki

 
Arjen kukkavinkki
 

Nyt on ihanat häät juhlittu ja arki kutsuu taas. Lauantaille sattui todella aurinkoinen ja lämmin alkusyksyn päivä, joten juhlia saatiin viettää kauniissa säässä. Hääkuvien muokkaamisen aloitin tänään, eiköhän niistä muutama päädy aikanaan tänne blogiinkin. Nyt kuitenkin ajankohtaiseen aiheeseen, halusin nimittäin vinkata teille tämän hetken lempikukkani.

Lidl on varmaankin kauppa, jossa käyn tällä hetkellä eniten (isona syynä se, että asun alle 100 metrin päässä sellaisesta) ja teen sieltä usein edullisia löytöjä. Moni on varmaan huomannut, että Lidlistä löytyy nykyään myös kattava valikoima tuoreita kukkia jokaisena viikonpäivänä. Tiedättekin jo, että rakastan sitä tunnetta, kun kotoa löytyy leikkokukkia, mutta en tykkää siitä kuinka nopeasti esim. vanhat suosikkini tulppaanit usein nuupahtavat.

Lidlin kukkavalikoimasta löytyy monenlaista vaihtoehtoa, mutta matkaani lähtee usein krysanteemikimppu. Kimppu maksaa n. 4 euroa, se on erittäin tuuhea (yhdestä kimpusta riittää hyvin kahteen eri maljakkoon) ja kukat kestävät hyvinä ihan älyttömän pitkään. Joskus saatan unohtaa koko kukkakimpun lähemmäs viikoksi, ja edelleen ne näyttävät yhtä upeilta kuin vasta ostettuna. Ps. Näitä saa myös muissa väreissä!

Seuraavalla kerralla tulee muuten postausta polttariherkuista, jotka katosivat hetkessä parempiin suihin. Jutellaan pian!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti