Follow me:

Arjen kukkavinkkiNyt on häät juhlittu ja arki kutsuu taas. Lauantaille sattui todella aurinkoinen sekä lämmin alkusyksyn päivä, joten juhlia saatiin viettää kauniissa säässä. Kuvien muokkaamisen aloitin tänään, eiköhän niistä muutama päädy aikanaan tänne blogiinkin. Nyt kuitenkin ajankohtaisempaan aiheeseen, nimittäin halusin vinkata teille lempikukkani.


Lidl on varmaankin kauppa, jossa käyn eniten (isona syynä se, että asun alle 100 metrin päästä sellaisesta) ja teen sieltä usein edullisia löytöjä. Moni on varmaan huomannut, että Lidlistä löytyy nykyään myös tuoreita kukkia jokaisena viikonpäivänä. Tiedättekin jo, että rakastan sitä tunnetta, kun kotoa löytyy leikkokukkia, mutta en tykkää siitä kuinka nopeasti esim. vanhat suosikkini tulppaanit usein nuupahtavat. 
Lidlin kukkavalikoimasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, mutta matkaani lähtee useimmiten krysanteeminippu. Kimppu maksaa n. 4 euroa, se on erittäin tuuhea (yhdestä kimpusta riitti aivan hyvin kahteen eri maljakkoon), ja kukat kestävät ihan älyttömän pitkään. Joskus saatan unohtaa koko kukkakimpun lähemmäs viikoksi, ja edelleen ne näyttävät yhtä hyviltä kuin vasta ostettuina.
Seuraavalla kerralla tulee muuten postausta polttariherkuista, ja pian jatkuu myös kotipostaukset makuuhuoneen esittelyllä. Nähdään pian!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti