Follow me:

Alkuvuoden luetuimmat top 12

 

 

Huomenta lukijat rakkaat! Kaksi asiaa on varmaa, nimittäin vuosi 2018 on aika tarkkaan puolivälissä ja meikäläinen on niiiiin lomalla. Kulunut puolivuotinen on ollut töiden suhteen ihan älyttömän rankka, eikä yksityiselämänkään puolella ole ollut varsinaisesti hurraamista. Nyt kun se loma vihdoin koitti, mä aion rentoutua, katsoa paljon C Morea (kyllä, Netflix on nyt historiaa – ainakin toistaiseksi), viettää superisti aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, unohtaa velvollisuudet, käydä mielettömillä keikoilla ja ainakin ensi viikon ajan syödä joka aamu valmiiksi katetun aamupalan kesälomareissulla.

Eniten odotan kuitenkin sitä, että ensimmäisen kerran puolen vuoden aikana mulla on aikaa ja energiaa panostaa blogiin. Toivon mukaan tämä tulee näkymään sinne teille asti. Aloitetaan tämä loma kuitenkin pienellä throwbackilla ja katsotaan, mitkä postaukset olivat luetuimpia kevään 2018 aikana.

 

1. Kohtaloa, sattumaa vai oma valinta?

2. Lumene-rakkautta vain

3. Some hakkeroitu, elämä hakkeroitu

4. Käytöstavat, missä olette?

5. Paljon kehuttu Fudgen hopeashampoo

6. Kenenkäs idean tänään kopioisin?

 

 

7. Kuvapankkien hyödyntäminen blogissa

8. Tammikuun Bette Box – kolme suosikkiani

9. Ystävänpäivämietteitä (+ arvonnan voittaja)

10. Viikonloppu numeroina x 13

11. Glitterit ja blehat valmiuteen: kohta on kesä

12. Pihistä tai panosta: paras kuivashampoo vaaleille hiuksille

 

Nämä postaukset summaavat mun koko blogin sisällön ihan superhyvin – noin puolet kosmetiikkaa ja puolet muita mietteitä, joissa yleensä raapaistaan vähän pintaa syvemmältä menemättä kuitenkaan liian syviin vesiin. Vai mitä mieltä olette? Muistattehan, että ideoita ja kehitysehdotuksia saa antaa aina. Kiva kuitenkin huomata, että jaksatte lukea mun juttuja viikosta toiseen, vaikka vähän harvemmalla syötöllä niitä on viime kuukausina tullutkin.

Arvontapostauksia en tähän laskenut mukaan, ne kun sattuneesta syystä tuppaavat olemaan aika hitsin suosittuja. Arvontapostauksista puheen ollen, löytyisikö sieltä kiinnostuneita pienelle kesäarvonnalle? Iloa päivääsi!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLA: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Tiia

  Kyllä semmonen pieni Kesä arvonta voisi olla paikoillaan! :)

  kesäkuu 30, 2018 at 10:49
 • Vastaa Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Kiva kuulla! Pysyhän kuulolla ;)

  heinäkuu 1, 2018 at 19:51
 • Jätä kommentti