Follow me:

ACO Essentials Hydrating Kit – kosteutta talvi-iholle

 

Muistatteko vielä, kun viime vuonna mä hehkutin Acon Stay Soft Lips -huulivoidetta? Rakastuin voiteeseen heti ensikokeilulla enkä ole sen jälkeen muihin koskenutkaan. Käytän sitä yleensä iltaisin, että saan yöksi pitkäkestoista kosteutta, ja välillä muulloinkin, kun huulet tuntuvat erityisen kuivilta. Rakastan voiteen miedon vaniljaista tuoksua, pehmeää koostumusta ja myös sitä, miten terveiltä ja kauniilta se saa huuleni näyttämään. Lisäksi 12 ml tuubi on todella riittoisa, oon käyttänyt tätä päivittäin kohta vuoden ajan ja mulla on vasta toinen tuubi menossa! Jos haluat kuulla huulivoiteesta enemmän, lue mun aiempi postaus siitä.

 
Aco Face Rescue Mist
 

Joku aika sitten edellinen huulivoidetuubi alkoi vedellä viimeisiään, joten marssin apteekkiin hakemaan uutta. Huomasin myynnissä tämän Essentials-pakkauksen, jossa on huulivoiteen lisäksi Acon paljon kehuttu Face Rescue Mist. Koska pakkaus oli vain jokusen euron kalliimpi kuin pelkkä huulivoide yksinään, ajattelin että nyt on hyvä tilaisuus testata, onko Rescue Mist mistään kotoisin.

 

ACO Face Rescue Mist


Rescue Mist -kasvosuihke rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa jättäen sille raikkaan tunteen. Mielettömän hienojakoinen suihke tuoksuu raikkaalta ja kuivuu silmänräpäyksessä, minkä vuoksi sitä voi käyttää myös meikin päällä. Suihke sisältää myös antioksidanttina toimivaa C-vitamiinia, joka suojaa ihoa ja auttaa säilyttämään nuorekkaan hehkun. Kasvosuihke osoittautui erityisen käteväksi viime viikolla sairastaessa, kun ihon kosteutus ei ollut kärkipäässä tärkeyslistalla, mutta iho huusi välillä kosteutta. Nopea suihkaus tätä vie jo pitkälle – sen lisäksi, että kasvot saavat välittömästi lisäkosteutta, tulee kaikin puolin raikkaampi olo. Ilman tahmeaa tai kireää lopputulosta.

 
ACO Essentials Hydrating Kit
 

Tämä pakkaus on saatavilla vain rajoitetun ajan, mutta koska löysin tätä edelleen myynnissä ainakin verkkokaupoista, uskallan vinkata siitä teillekin. Normaalisti pelkkä huulivoide maksaa n. 6-7 e ja kasvosuihke n. 14-15 e, mutta Essentials-pakkaus on hinnaltaan edullisimmillaan alle 13 e. Selvää säästöä siis! Nappaa oma pakkauksesi pikaisesti Apteekkituotteet.fi tai Yliopiston Apteekista.

Mikä on sun suosikki Aco-tuote? Aiotko hyödyntää tämän tarjouksen?

 
 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

 

*Jos tykkäät sisällöstä, jaa ihmeessä se myös kavereidesi nähtäväksi alla olevilla jako-napeilla*

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

6 Kommenttia

 • Vastaa Jenna

  Voi vitsi, mä tarviin nää mun elämään! 😍 Kiitos vinkistä ihan superisti ❤️

  maaliskuu 5, 2019 at 13:34
  • Vastaa Johanna

   Oi, ihana että tykkäsit! ❤️

   maaliskuu 6, 2019 at 12:10
 • Vastaa Liisa

  ACO on ihana merkki, pitääkin hamstrata näitä lisää 😊

  maaliskuu 6, 2019 at 09:04
  • Vastaa Johanna

   Niin on! Kannattaa ❤️

   maaliskuu 6, 2019 at 12:10
 • Vastaa Ninni

  Vitsi kuin hyvältä kuulostaa! Mulla on kanssa ostoslistalla muutama acon tuote joita haluan testata, en oo vielä ikinä kokeillut mitään acon tuotteita, joten innolla ootan ensikosketusta näihin! Tykkään niin sun tavasta kirjottaa ja nää kuvat (paljon sydän silmäisiä emojeita) <3

  maaliskuu 12, 2019 at 15:42
  • Vastaa Johanna

   Apua, miten ihana kommentti! Kiitos Ninni <3 Toivottavasti tykkäät Acosta! 🙂

   maaliskuu 13, 2019 at 11:53

  Jätä kommentti