Follow me:

About

Kuka?


Mä olen Johanna Huuhtanen, 25-vuotias lahtelainen bloggaaja ja unelmoija. Työskentelen mielenterveyskentällä, josta ammennan tietoa ja taitoa henkiseen jaksamiseen. Ei-niin-salainen intohimoni on kuitenkin kirjoittaminen, ja siksi olenkin vaikuttanut blogimaailmassa jo viimeiset kahdeksan vuotta. Kirjoittamisen lisäksi intohimojani ovat valokuvaus, henkinen kehitys, kosmetiikka sekä kaikki kauniit asiat maailmassa. Nämä kaikki yhdistyvät saman katon alle tässä blogissa.

Jos haluat kuulla lisää minusta, lue nämä:

Näin valehtelen somessa

Kuka mä olen? Kuka sä olet? Ja miksi?

Miksi sä bloggaat?

 

Mitä?


P.S. Never Stop Smiling -blogi syntyi kesällä 2015 siitä ajatuksesta, että halusin luoda jotain visuaalisesti raikasta ja hyväntuulista, ja ennen kaikkea tuoda hymyn lukijan huulille. Päivä kerrallaan blogi on kasvanut paikaksi, jossa jokainen kävijä saa olla oma itsensä. Täältä saa vinkkejä ja työkaluja arjen pyöritykseen, henkiseen jaksamiseen, edulliseen kosmetiikkaan sekä bloggaamiseen.

Blogi sijaitsi yli vuoden Lilyn portaalissa, mutta marraskuussa 2017 oli aika muuttaa omalle sivustolle osoitteen psneverstopsmiling.com alle.

Jos haluat kuulla lisää blogin synnystä ja eri vaiheista, lue nämä:

Blogin uusi alku

Tässä on hyvä – oma blogikoti

 

Kenelle?


P.S. Never Stop Smiling on tottakai avoin ihan kaikille, mutta eniten blogista saa irti, jos haluaa lukea henkisestä hyvinvoinnista ja jaksamisesta, arkea helpottavista pikkujutuista tai kosmetiikasta, tai kaipaa neuvoja blogin perustamiseen ja kasvattamiseen. Blogin etusivulta löytyvät neljä kategoriaa, joiden alla on kerättynä niihin liittyvät postaukset. Näin jokainen pääsee helposti lukemaan siitä aiheesta, joka itseä kiinnostaa.

Jos haluat tutustua blogin aihepiiriin ja tyyliin, lue nämä:

Aiotko perustaa blogin? Tee se vain jos…

Miten krooninen kipu ja elämä sovitetaan yhteen?

7 x kauniimmat blogikuvat

Miten säilyttää kesäfiilis vuodenajan vaihduttua

Lumene-rakkautta vain

 

Yhteistyötä?


Teen mielelläni yhteistyötä blogin teemaan sopivien tahojen kanssa. Yhteistyöpostauksia varten otan aina selvää tuotteesta/palvelusta ja yrityksestä voidakseni tuottaa rehellistä ja laadukasta sisältöä, joka hyödyttää niin yhteistyötahoa kuin myös blogin lukijoita. Mielipidettäni ei voi ostaa, mutta kerron oikein mielelläni hyväksi havaitsemistani tuotteista.

Aiempia yhteistyöpostauksia:

Blondin täsmäaseet keltaisuutta vastaan

Real Techniques Blend + Blur -siveltimet

Joulukalenterin 1. luukku: May Beauty

Grillsson brunssi – lähes täydellinen sunnuntai

 

Ota yhteyttä


Voit ottaa minuun yhteyttä joko näissä somekanavissa, sähköpostilla johanna@psneverstopsmiling.com tai suoraan yhteydenottolomakkeella. Myös perinteinen kommentti blogiin toimii hyvin! Jos haluat minulta vastauksen sähköpostitse, liitäthän viestiisi/kommenttiisi toimivan sähköpostiosoitteen. Kiitos.

Share