Follow me:

About

Kuka?


Mä olen Johanna Huuhtanen, 26-vuotias lahtelainen bloggaaja ja unelmoija. Työskentelen mielenterveyskentällä, josta ammennan tietoa ja taitoa henkiseen jaksamiseen. Ei-niin-salainen intohimoni on kuitenkin kirjoittaminen, ja siksi olenkin vaikuttanut blogimaailmassa jo viimeiset kahdeksan vuotta. Kirjoittamisen lisäksi intohimojani ovat valokuvaus, hyvinvointi, oma jaksaminen ja sen tukeminen, blogin kehittäminen, kosmetiikka sekä kaikki kauniit asiat maailmassa. Nämä kaikki yhdistyvät saman katon alle tässä blogissa.

Jos haluat kuulla lisää minusta, lue nämä:

Näin valehtelen somessa

Kuka mä olen? Kuka sä olet? Ja miksi?

Miksi sä bloggaat?

 

Mitä?


P.S. Never Stop Smiling -blogi syntyi kesällä 2015 siitä ajatuksesta, että halusin luoda jotain visuaalisesti raikasta ja hyväntuulista, ja ennen kaikkea tuoda hymyn lukijan huulille. Päivä kerrallaan blogi on kasvanut paikaksi, jossa jokainen kävijä saa olla oma itsensä. Täältä saa vinkkejä ja työkaluja arjen pyöritykseen, henkiseen jaksamiseen, edulliseen kosmetiikkaan sekä blogin kehittämiseen.

Blogi sijaitsi yli vuoden Lilyn portaalissa, mutta marraskuussa 2017 oli aika muuttaa omalle sivustolle osoitteen psneverstopsmiling.com alle.

Jos haluat kuulla lisää blogin synnystä ja eri vaiheista, lue nämä:

Blogin uusi alku

Tässä on hyvä – oma blogikoti

 

Kenelle?


P.S. Never Stop Smiling on tottakai avoin ihan kaikille, mutta saat blogista eniten hyötyä, jos haluat lukea henkisestä hyvinvoinnista ja jaksamisesta, arkea helpottavista ratkaisuista, edullisista kosmetiikkalöydöistä tai jos kaipaat vinkkejä blogin perustamiseen ja oman brändin vahvistamiseen. Blogin etusivulta löytyvät neljä aihealuetta (hyvinvointi, elämänhallinta, kosmetiikka & tyyli sekä bloggaaminen), joiden alla on kerättynä niihin liittyvät postaukset. Näin pääset helposti lukemaan siitä aiheesta, joka juuri sinua kiinnostaa.

Jos haluat tutustua blogin aihepiiriin ja tyyliin, lue nämä:

Aiotko perustaa blogin? Tee se vain jos…

Rekvisiitan käyttö kuvissa

 Älä elä kuin viimeistä päivää, elä täyttä elämää

Pilaako kuvien sommittelu aitouden somessa?

Bullet journalin päivitys vuoteen 2019

Bloggaaja, verkostoituminen kannattaa

Uudistunut Bette Box – tammikuu 2019

 

Yhteistyötä?


Teen mielelläni yhteistyötä blogin teemaan sopivien tahojen kanssa. Yhteistyöpostauksia varten otan aina selvää tuotteesta/palvelusta ja yrityksestä voidakseni tuottaa rehellistä ja laadukasta sisältöä, joka hyödyttää niin yhteistyötahoa kuin myös blogin lukijoita. Mielipidettäni ei voi ostaa, mutta kerron oikein mielelläni hyväksi havaitsemistani tuotteista. Läheskään kaikki suositukseni eivät kuitenkaan ole kaupallisia yhteistöitä, vaan kerron usein myös tuotteista jotka olen itse löytänyt ja havainnut hyväksi.

Aiempia yhteistyöpostauksia:

Vichy Dercos Nutrients Detox -hiustenhoitotuotteet

Blondin täsmäaseet keltaisuutta vastaan

Four Reasons Ultra Moisture

Joulukalenterin 1. luukku: May Beauty

Grillsson brunssi – lähes täydellinen sunnuntai

 

Ota yhteyttä


Voit ottaa minuun yhteyttä joko näissä somekanavissa, sähköpostilla johanna@psneverstopsmiling.com tai suoraan yhteydenottolomakkeella. Myös perinteinen kommentti blogiin toimii hyvin! Jättäessäsi kommentin, voit nyt myös halutessasi liittyä uutiskirjeen tilaajaksi. Klikkaa vain ”Haluan tilata myös uutiskirjeen” -ruutua kommenttiboksin alla niin minä hoidan loput. Uutiskirjeen tilaajana saat ilmaisen lahjan (lisätietoa täällä), ensimmäisten joukossa tietoa uusista arvonnoista ja tarjouksista sekä muuta arvokasta sisältöä, jota en julkaise muualla. PS. Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat tilata uutiskirjeen tai saada minulta vastauksen sähköpostitse.

Share